13

Анонимен

преди 2 години

До MadSlavТи може да не помниш, но тези дето сме били студенти 80-те и сме се прибирали от София към северозапада знаем какво е да висиш по задръствания. София-Ботеврад постоянно си бе в ремонт. 90-те също. Не помня случай и трите тунела да са работили едновременно с двете си тръби. Та наследството е на бай Тошо с набързо направената му личната му магистрала до Правец и "честните" след него дето тръбяха, че "асфалта не се яде" и нищо не поддържаха.

12

ЗатворЗаШайкатаГРОБ

преди 2 години

Много мини е заложил на българския данъкоплатец Асфалт паша.Тепърва, десетилетия наред ще ни "осакатяват" и щавят,докато не изринем навсякъде и от всичко неговите скрити" лимонки"(НАП-аджийки,комисии и комисии,съвети ..).

11

Анонимен

преди 2 години

"Отвратително"наследство? "Тиквата" оправя това което преди 40-70 години е построено некачаствено и прави нови магистрали. И не само. Всъщност Ст.Загора-Чирпан, София-Долна Диканя, ремонта само на осветлението на тунел Топли дол не са от 40години. Първите 2 са пуснати 2007-***. ББ е от септември 2009-та. Ако той е крадлив, "новите", дето бяха преди него какви са?

10

Анонимен

преди 2 години

Отвратителното наследство на крадливата и лъжлива Тиква!

9

Анонимен

преди 2 години

Наследството на ББ.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо не спират тировете както във всички Европейски държави .В тази топлина започнаха да засипват асвалта, а и 1 тир заема мясно за 3 коли

7

Фастер

преди 2 години

С идването на червените кхмери на власт с вожда им радев,ще става все по-зле всичко ,а и парите ще спрат!Който не вярва да пита тия от прехода!

6

MadSlav

преди 2 години

До 5 Реалист ;ОаУУУ, как да не съм доволен, че на магистралата вися в задръстване 5 часа, които правят поредния ремонт, на предния ремонт, а и ако можеш да отговориш, защо с тези 500 млрд. км магистрала, който казва Вашият "Вожд", още не сме стигнали млечния път 🤣🤣🤣Може и да не ми отговаряш, ако не можеш 🤣🤣🤣

5

Реалист

преди 2 години

До 4. Глу.пак, добре че беше Бойко да направи толкова километри магистрали, щеше и Хемус да завърши. Сега ще видиш новите некадърници как нищо няма да направят. А тази фалшива история с чекмеджето си я заври в г.за. Аман от олигоффрени, които се вързват на всеки компромат.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма магистрала" Хемус"Има откраднати пари за три "Хемуса" в чекмеджетата и няколко десетки километра построено трасе.Другото е виртуална реалност,както новите самолети.

3

Дядо Мраз

преди 2 години

Който не минава през Витиня, седи в задръствания та на Хемус. Стара шофьорска поговорка

2

Az

преди 2 години

До АнонименТова си го има от месеци - поради поредния ремонт на тунел! Имам личен автомобил от 2001 година, и оттогава никога не е било да премина по тая клета магистрала, и някоя част да не е в ремонт!

1

Анонимен

преди 2 години

ПРОМЯНАТА на фигуранта е факт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!