Снимка: БГНЕС
fallback

Илко Стоянов печели кметските избори в Благоевград с 58% от общия вот по предварителни данни на Bulgaria ON AIR. Това е първата изборна победа на "Има такъв народ" (ИТН).

Кандидатът на ИТН  победи на балотаж бившия кмет Румен Томов, който бе подкрепен от БСП.

Предизборният щаб на ИТН ликува, като десетки конфети вече полетяха във въздуха. А първата песен, с която поздравиха новия кмет, беше в изпълнение на Слави Трифонов.

Избирателната активност бе ниска и този път, като към 17:30 ч. едва 20,53% от имащите право на глас бяха отишли до избирателните секции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

132

ИТН

преди 2 години

ще спечелят изборите на 11 юли и то заслужено. то след управление на герб , всеки ще е заслужил само и саммо да не е оня хахо Борисоф.

131

Беден

преди 2 години

Не разбирам...Нали, когато си избран за кмет дори, отиваш да работиш за някого. В този случай за населението. Е..., ти драги читателю, като започваш някъде работа отваряш ли шампанско, защото аз-не?! И въпросът е: Какво празнувате, г-н Кмете?! ...Че аз не разбирам.

130

Ха-Ха-Ха

преди 2 години

Голям смях, те за политическо инженерство не са ли чували. Нарочно го оставиха да спечели, защото заявиха, че няма да работят с пертиите от статуктвото. С КОГО ТОЧНО ЩЕ РАБОТИ ТОЗИ КМЕТ? Я погледнете структурата на Общинския съвет и кметовете на населените места. Следващите местни избори са след 2,6 години, той какво ще прави, ще седи и ще чака ? Щял да намали заплатите на общиските съветници, ами после как ще внесе предложение ? Кои ще са му заместници, само негови, ама нали срещу това се бори

fallback