132

ИТН

преди 2 години

ще спечелят изборите на 11 юли и то заслужено. то след управление на герб , всеки ще е заслужил само и саммо да не е оня хахо Борисоф.

131

Беден

преди 2 години

Не разбирам...Нали, когато си избран за кмет дори, отиваш да работиш за някого. В този случай за населението. Е..., ти драги читателю, като започваш някъде работа отваряш ли шампанско, защото аз-не?! И въпросът е: Какво празнувате, г-н Кмете?! ...Че аз не разбирам.

130

Ха-Ха-Ха

преди 2 години

Голям смях, те за политическо инженерство не са ли чували. Нарочно го оставиха да спечели, защото заявиха, че няма да работят с пертиите от статуктвото. С КОГО ТОЧНО ЩЕ РАБОТИ ТОЗИ КМЕТ? Я погледнете структурата на Общинския съвет и кметовете на населените места. Следващите местни избори са след 2,6 години, той какво ще прави, ще седи и ще чака ? Щял да намали заплатите на общиските съветници, ами после как ще внесе предложение ? Кои ще са му заместници, само негови, ама нали срещу това се бори

129

1

преди 2 години

До БСП губи,да прав си,но твоята любима тиква,какво спичели,така ще бъде и на 11.07.2021г.и знай тиквата си отива безвъзвратно,браво БЛАГОЕВГРАД, ти беше пръв.

128

БСП губи

преди 2 години

БСП пак загуби поредните избори. Да е жива и здрава другарката *** Нинова, ще погребе окончателно комунистите след изборите на 11 юли!

127

Анонимен

преди 2 години

Еми първият и последен!

126

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ БАТЕ ИЛКО ПЕКНИ ШЕСТ ПРАСЕТА ДА ПОЧЕРПИШ.

125

Анонимен

преди 2 години

На РазБойко вече му свирят EUROPE - FINAL COUNTDOWN

124

Анонимен

преди 2 години

ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ,НО ТОВА ЧЕ ПРИ ПЪРВИТЕ СИ ИЗЯВЛЕНИЯ ПОЧНА ДА СЕ ОПЛАКВА ОТ БЮДЖЕТА, НЕ Е МНОГО ДОБЪР ИНДИКАТОР.

123

До 148

преди 2 години

148написа: Новото старо....Ха-ха, нали щяхме да чегъртаме.5 г. зам. кмет на ГЕРБ, добро чегъртане, вече е кмет...Преди 14 години в Бургас беше същото - бивш областен лидер на СДС, междувременно призовавал на балотаж да се гласува за кандидат на БСП, стана кмет от ГЕРБ....Във Варна - с камъни и самозапалване изгониха един кмет, който за 4 мандата, смени 3 партии и веднъж беше независим, и накрая си избраха заместника му. *** народ - слаба държава.

122

Анонимен

преди 2 години

Какво прави български политик кога се докопа до власт - урежда родата, близките, фирмите на приятелите и точка ... работата е свършена. После има достатъчно свободно време за черни мерцедеси и про**итутки

121

Анонимен

преди 2 години

журналиста 5 пъти го пита какво конкретно ще направи за града и тоя само говори някакви общи глупости ... човека очевидно е политик, а не кмет.

120

Анонимен

преди 2 години

Искат да отцепват Пиринският край от България.Не ми харесват хората на снимката.Гледат долно и мръсно.Българите не сме такива хора.Тези са различни.

119

Беден

преди 2 години

Браво на победителя, но имам един въпрос. Кмете, якото момче зад теб, в тъмната тениска, от кого те пази? От избирателите ли? Така ли ще я караме по новому? Охрана и джипки...

118

пияница мистик

преди 2 години

"Там, където тържествува сивотата, на власт винаги идват черните" - А. и Б. Стругацки

117

анонимен

преди 2 години

Браво на ГЕРБ, добре си подготвят кадрите! Бившият им заместник-кмет стана кмет! Хората са оценили високо работата му като заместник-кмет и затова са го избрали!

116

Анонимен

преди 2 години

Това не е промяна, а подмяна не това искат хората.

115

GG

преди 2 години

Срам ме е !!! Кмет ще ни е див чалгар, ром ! Срам ме е !

114

Анонимен

преди 2 години

Сега ще я карат на ,,хляб и зрелища,,.Гъдулар къща не храни.

113

кобрата

преди 2 години

Продължаваме напред!