Снимка: БГНЕС
fallback
17-годишно момиче беше атакувано и прободено 11 пъти от непознат, докато пресичало пешеходна пътека на метри от дома си в Бургас. Извършителят е задържан и с повдигнато обвинение за опит за убийство, предаде Нова тв.
 
Пострадалата е настанена в хирургично отделение в бургаска болница. Едната от раните й е по-сериозна, но няма опасност за живота й.
Oще по темата
 
 
Бащата на 17-годишното момиче заяви, че с дъщеря му работят психолози, защото шокът от случилото се е бил сериозен за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Илиев

преди 2 години

Господа експерти от различни ведомства,изр..ът трябваше вече да е в пандиза с 15-20 годишна присъда.Това животно,не трябва да живее при нормалните хора от обществото ни.Родил се бо..лук,той си остава такъв,докато го удари оня капак по главата!

8

анархията е така

преди 2 години

В държавите около залива като Саудитска Арабия и др, цялата сила на местните закони щеше да се е стоварила върху всичките му роднини до 9то коляно. В по-свободните държави подобен риск винаги има, обаче на много места нож по-дълъг от 9-10-12см, се приравнява като оръжие и също е подсъдно. Не е лошо и лудите и наркоманите да седят под наблюдение, ама то какво ли ни е наред..

7

Anonimen

преди 2 години

Ето това ни е проблема - докато работят психолози с жертвата, а не полицията с извършителя, няма оправия

fallback