9

Илиев

преди 2 години

Господа експерти от различни ведомства,изр..ът трябваше вече да е в пандиза с 15-20 годишна присъда.Това животно,не трябва да живее при нормалните хора от обществото ни.Родил се бо..лук,той си остава такъв,докато го удари оня капак по главата!

8

анархията е така

преди 2 години

В държавите около залива като Саудитска Арабия и др, цялата сила на местните закони щеше да се е стоварила върху всичките му роднини до 9то коляно. В по-свободните държави подобен риск винаги има, обаче на много места нож по-дълъг от 9-10-12см, се приравнява като оръжие и също е подсъдно. Не е лошо и лудите и наркоманите да седят под наблюдение, ама то какво ли ни е наред..

7

Anonimen

преди 2 години

Ето това ни е проблема - докато работят психолози с жертвата, а не полицията с извършителя, няма оправия

6

Анонимен

преди 2 години

Бургас, град на наркомани и алкохолици.

5

Некъф

преди 2 години

Защо продължават да крият името на нападателя психопат! Пак ли прикриват някое синче!?

4

Анонимен

преди 2 години

Господ да ни пази от такива случки. Страшна история. Има побъркани по улицата. Преди 2 седмици на спирката на Окръжна имаше едно момче с нож в ръка и си точеше една пръчка. Изглеждаше спокоен, но не беше наред. С две опасни оръдия. Ножът си е нож. Молете се на Господ да ви предпази. Тежко е днешното време. Дано детето да се оправи. Да потърси помощ и в църквата. Шокът е голям за нея.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не от психолози има нужда това момиче,а от едно българско общество, което да й гарантира,че е обичано....от мъже българи,които безкомпромистно да бдят над сигурността на българските жени. Едно време някакви турци изнасилиха две момичета от Източна Германия недалеч от Пловдив и мъжете от всички села наблизо се събраха с ножове в ръка. Къде е този дух сега? Трябва да си върнем обществото !

2

желаното заглавие

преди 2 години

"Касапи работят с намушкалия с нож момиче".

1

Анонимен

преди 2 години

Дано наркоманчето пукне в бургаския бързо. Много бързо.