Снимка: БГНЕС
fallback

35-годишен мотоциклетист е приет в болница в Пловдив, след като се блъснал челно с мотора си в ТИР на пътя Девин - Кричим. Катастрофата е станала в неделя следобед, съобщава БНР.

Мотоциклетистът от Панагюрище се движил в група с други мотори в посока Девин. Той е бил 3-ти или 4-ти в групата, преди него друг мотор от компанията е щял да се блъсне в камиона, но се разминал на косъм.

По информация на полицията пострадалият мъж навлиза с мотора си в насрещното платно преди завой и челно се удря в тежкотоварния автомобил, който заради опасността от предишния мотор, намалил възможно най-много скоростта.

В следствие на удара мотористът е с множество травми и е транспортиран в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Том Круз

преди 2 години

Къде грешите, безпросветний:"пострадалият мъж навлиза С мотора си"!Давам идея как се прави:Мотоциклетиста преди удара изритва мотора настрани,а самия той минава изпънат като струна под ТИРа.С леки корекции е можело цялото ято да стори същото.Победител е този, който успее да залепи екшън камера на ремаркето на ТИР а.

18

Анонимен

преди 2 години

17: точно за това сме на 112 място по свобода на словото. Чат и Сомалия са на 109 преди нас даже, смятай какво дъно сме и си трият каквото не им е удобно

17

Анонимен

преди 2 години

Какъв кеф щеше да бъде, ако пътните терористи спазваха правилата. Например не минават през насрещното, когато не е разрешено, карат със скорост разрешената за тях - до 80 км/ч извън градско и до 100 км/ч на магистрала, ако няма други ограничения и т.н.

fallback