19

Том Круз

преди 2 години

Къде грешите, безпросветний:"пострадалият мъж навлиза С мотора си"!Давам идея как се прави:Мотоциклетиста преди удара изритва мотора настрани,а самия той минава изпънат като струна под ТИРа.С леки корекции е можело цялото ято да стори същото.Победител е този, който успее да залепи екшън камера на ремаркето на ТИР а.

18

Анонимен

преди 2 години

17: точно за това сме на 112 място по свобода на словото. Чат и Сомалия са на 109 преди нас даже, смятай какво дъно сме и си трият каквото не им е удобно

17

Анонимен

преди 2 години

Какъв кеф щеше да бъде, ако пътните терористи спазваха правилата. Например не минават през насрещното, когато не е разрешено, карат със скорост разрешената за тях - до 80 км/ч извън градско и до 100 км/ч на магистрала, ако няма други ограничения и т.н.

16

Анонимен

преди 2 години

А е трябвало цялата група терористи, както си карат с 200, да се опитат да минат челно през тора.

15

Анонимен

преди 2 години

Мда, кеф е да сечеш завоите от насрещното, ама да няма много трафик. Работните дни става. Почивните дни цялото диво народонаселение е на пътя и не върви... я някой дядка на 70 с реакции на умряла котка ще ти се появи, я някоя блондика дето бърка спирачка и газ, я някой тираджия каращ на магнит вече 12 часа, я някой гастарбайтер от юг, я някой форумен карач с 10 годишна гробница нов внос...

14

Анонимен

преди 2 години

Не можаха ли цялата група шумотерористи да се цапнат в тира.

13

House M.D.

преди 2 години

Защо ми изтрихте коментара и ме блокирахте по IP? Мотористът наистина има късмет, че е останал жив след удар в ТИР. Обикновено такива удари завършват трагично. Та, какво в моя коментар представлява нарушение на правилата, за да ме триете и блокирате?

12

Анонимен

преди 2 години

Един познат така с мотор изхвърча от пътя - някакъв камион , на завой влязъл срещу много Отърва се със счупена ръка Вече не кара мотор , даже като се вози в кола се стряска като види друга кола насреща им Уплашил се е и се плаши да се вози в кола

11

Анонимен

преди 2 години

Това е групата на господин Стоенчев! Изпреварвания в завой без видимост, свиркане на останалите мотористи на пътя, засичане на мотористи и накрая се върнаха на мястото да видят другаря си след като беше откаран с линейка! И аз карам мотор, ама тези са за затвор и отнемане на книжките!

10

Опитите за оцеляване

преди 2 години

..след челен удар в ТИР продължават. През зимата приоритет в упражнението имат БМВ и Ауди, сега са наред моторите.Дарвин е доволен!

9

Анонимен

преди 2 години

Този терорист е останал жив ?! Много жалко ...

8

Анонимен

преди 2 години

на тираджията има ли му нещо ?

7

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Всички такива ***, да им направят специална БОЛНИЧНА ПЪТЕКАСъс Тройни цени И да си плащат Всичко от Джоба.Ама всичко.Те Не знаят да карат, после всички са им Виновни!!!Айдееее...Некадърници...Ми като НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПАЗИШ, КОЙ ДА ТЕ ПАЗИ БРЕ Състезатели???По тез Завои в Родопите е Голям кеф..Гледал съм Мото-Влогъри...ама това не е ПИСТА!!!ТОВА Е ВАШИЯ ЖИВОТ- СЪЖАЛЯВАМСАМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ...

6

Забранете моторите

преди 2 години

Горкия тираджия, сега ще има да пише и обяснява цяла вечност

5

Анонимен

преди 2 години

Горкия шофиора на тежкотоварния камион. Сега ще го размятат по разпити и щуротии щото некъв комплексар с матор за 2000 лв. му се е натресъл челно.

4

Анонимен

преди 2 години

Как е тира? Какви щети има по камиона?

3

Умберто Жеко

преди 2 години

Да се забранят тези тирове. Гледайте какво става. Маториста си ляга на завоя да мине със 150 и насреща му в другото платно тир минава. Съд за тиражията

2

Анонимен

преди 2 години

"пострадалият мъж навлиза с мотора си в насрещното платно" еми какво прави там? или от високата скорост и не може да стой в собственото си платно. Дано да остане инвалид поне и да се състезава с инвалидна количка.А ако беше убил някое семейство с малка кола и малки деца???

1

Анонимен

преди 2 години

Да не е един зелен мотор а този беше с кожено яке? изпревари ни с такава скорост че направо беше като мираж. Пак ли не сме ги пазели?? да ***, че вече ми писна, един шумо терорист по малко.