fallback

Граждански арест в Горна Оряховица. Снощи двама младежи са забелязали автомобил, който е криволичил по улицата. Успели да го спрат и задържали шофьора до идването на полицията. Пробата за алкохол показала 4,56 промила.

След подадения от двамата мъже сигнал - на мястото на гражданския арест в Горна Оряховица пристига патрулен екип.

Oще по темата
"Дежурният ни изпрати по сигнал на ул. "Княз Борис" в Горна Оряховица заради сигнал на двама водачи, които забелязали лек автомобил, криволичейки по пътното платно. Същите го застигат, спират и му вземат ключовете. Ние без тяхната намеса, нямаше да го установим водача", каза младши автоконтрольор към РУ - Горна Оряховица Любомир Белчев.

Полицаите веднага направили на шофьора проверка с дрегер, който показал рекордното количество от 4,56 промила алкохол в кръвта му. Нарушителят отказал кръвна проба и бил задържан за 24 часа в полицията.

"Не е разказал точно какво количество алкохол е употребил, имал е някакви семейни проблеми вкъщи, където след употребата на алкохол - запалва автомобила и потегля в някаква посока, коментира младши автоконтрольор Пламен Кирчев.

Закононарушителят до момента няма регистрирани сериозни провинения в полицията. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

всеки си има извинение. Не ни интересува каква е причината, стига са се правили на света вода. Ако беше убил някой на пътя, никой не го топли че имал проблеми. Ако всички сядаха зад волана когато имат семейни проблеми то нямаше да има некатастрофил автомобил.Стига с извиненията и оправданията

19

Анонимен

преди 2 години

До ОффМоже бракът да е сложен. Но това не значи, че трябва да застрашаваш живота на другите, защото ти не можеш да си оправяш бакиите. И без кола може да си поразведриш главата. Дядо му все на кола се качвал като се посдърпал с баба му. Ама сега нали всеки не слиза от трошката, та даже и като се скара с жената , не знае други освен с вярната моторизирана спътница.

18

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия моди като се напиеш, да сядаш в колата?

fallback