20

Анонимен

преди 2 години

всеки си има извинение. Не ни интересува каква е причината, стига са се правили на света вода. Ако беше убил някой на пътя, никой не го топли че имал проблеми. Ако всички сядаха зад волана когато имат семейни проблеми то нямаше да има некатастрофил автомобил.Стига с извиненията и оправданията

19

Анонимен

преди 2 години

До ОффМоже бракът да е сложен. Но това не значи, че трябва да застрашаваш живота на другите, защото ти не можеш да си оправяш бакиите. И без кола може да си поразведриш главата. Дядо му все на кола се качвал като се посдърпал с баба му. Ама сега нали всеки не слиза от трошката, та даже и като се скара с жената , не знае други освен с вярната моторизирана спътница.

18

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия моди като се напиеш, да сядаш в колата?

17

Анонимен

преди 2 години

До ОтговорА ако не го беше срещнал и той беше помел някой или някои, тогава какво? Криворазбрано приятелство в ущърб на другите. Като се натаралянкаш от сложни житейски проблеми, излез се разходи пеш да ти поизтрезнее главата. Ама нали *** отдавна не ходи пеш, че да не го помислят за по-беден, отколкото е...

16

Анонимен

преди 2 години

До Не се прави така!Бравос! И при следващия скандал да прегади някой и му съсипе семейството. За да запазим неговото, което и без това не върви и той не си оправя проблемите, освен с алкохол. Страхотна логика.

15

Анонимен

преди 2 години

А защо мутрата от Банкя - Боко тиквата не е в затвора?????

14

Активист на БСП

преди 2 години

ГЕРБаджиите редовно шофират пияни или надрусани...

13

Шопо

преди 2 години

Как ли ще го преживее *** му ???

12

Анонимен

преди 2 години

Електората на радеФ пoдивя съвсем

11

мхмхмхмх

преди 2 години

Ами бой ще го вкара в релсите,друг път да не се кара,да пие и да се качва в автомобила !

10

Отговор

преди 2 години

До Не се прави така!:Точно така!Преди години късно вечерта се прибирам от работа към дома.Спрях за малко на улицата нещо да проверя,и до мен спира един набор,бивш съученик,който също се прибираше за вкъщи,ама солидно почерпен и бая пиян!Помолих го да слезе от колата,вземах му ключовете,оставихме я там,паркирана и заключена,след което го закарах до у тях!Разбрахме се на следващият ден,като се наспи,изтрезнее и изветрее,да се обади да му върна ключовете,както и стана!

9

До 1

преди 2 години

Кой знае каква гад му дудне......- Ами като не знаеш, защо даваш мнение. А сега си представи, че му дудне, защото само пукницата го интересува и му е все тая има ли какво да ядат децата.

8

Анонимен

преди 2 години

Само тоталитарен режим ще оправи България!

7

Анонимен

преди 2 години

Тия *** от КАТ, как не ги е срам? И полицията стана прогнила институция, благодарение на простите полицайчета, дето рекетират обикновените българи.

6

Анонимен

преди 2 години

Горкият човек! Не му е лесно.Искрено съчувствие.

5

Не се прави така!

преди 2 години

Ок, видял си го че е неадекватен. Ок, вземи му ключовете, остави му бележка с телефон къде да си ги получи на следващия ден. Ама защо му скапваш живота допълнително с глобите от КАТ ? Защо бе? Семейните панаири са 99% заради липса на пари. И какво направихте?! Разсипахте още едно семейство!

4

Офф

преди 2 години

Като знам Горна Оряховица колко е населена - остави. Вероятността да сгази някой заблеян плъх е по голяма. И кво направихте? Разкатахте човечеца. След 500 метра щеше да си паркира някъде да изтрезнява. После, я спаси брака си, я не, ама с тия "герои с гражданския арест" тотално го съсипахте! Аре герои да ви се връща! Щото то брака е сложно нещо! Аре дано да ви се случи и на вас!

3

Бат Андрей

преди 2 години

По-добре да го затворят. Малко да си почине от жената и децата, че ще уморят!!

2

Alex

преди 2 години

Трябва да се пие!Я какъв хубав завод си инат в ГО.Най-хунавия спирт :)

1

Анонимен

преди 2 години

Така да се каже човека е жертва,а не престъпник, както първоначално изглежда. Кой знае каква гад му дудне от десетилетия и накрая горкия не е издържал. Когато има пряка заплаха за живота и здравето на даден индивид, той почва да действа първосигнално, с оглед на собственото си оцеляване, без да жали усилия и без да се замисля за това какво точно прави. Така че пускайте го човечеца и му назначете охрана. Явно това семейство ще го съсипе и умори.