Снимка: Pixabay
fallback
Неизвестен стреля по домашни котки в оживен квартал до училище в Горна Оряховица. Проблемът продължава вече 4 години, а след множеството жалби извършител на престъплението все още не е установен, предаде Нова тв.
 
Проблемите са започнали през 2017 г.

"Стрелбата продължава и до днес. През почивните дни по Великден отново имаше ранено животно. Няколко седмици след това на стълбите на съседната къща пак намерихме подобна сачма от въздушно оръжие", разказа Галина Горова.

 
"Всички котки, за които се грижа са кастрирани, за да няма размножаване. Животните са сравнително страхливи и единственото, което правят е да минават през дворовете на къщите", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен..Живея в Германия...Ми то затова няма безпризорни кучета и котки понеже са станали жертва на въпросните съсли ли какво е това за пръв път чувам думата.

27

Див Петел

преди 2 години

Който проявява склонност за насилие над животни, със сигурност ще прояви насилие и към хората. Този тип хора са толкова нещастни, че причинявайки нещастие на други - животни или хора, се успокояват за малко в собственото си безпътие. Този е някой извратен страхливец с евтина въздушна пушка.

26

Анонимен

преди 2 години

Живея в Германия. Безпризорни кучета и котки няма. Обаче пък какви паткани се разхождат из града, не е истина. Вече не ми прави впечатление като ги виждам как искачат от мазетата.

fallback