Снимка: БГНЕС
fallback
Дете на година и половина пострада при катастрофа на автомагистрала "Тракия". Момченцето е настанено за лечение в болницата в Пазарджик, съобщава DarikNews.
 
Пътният инцидент станал на 85-ия километър в посока Бургас в следобедните часове на 9 юни. Екипи на "Пътна полиция", пожарната и Спешна помощ са били изпратени на място.
 
19-годишна шофьорка от Сливница се е блъснала с колата си в задната част на друг автомобил, управляван от 33-годишен столичанин. Пострадалото дете е пътувало в детско столче на задната седалка в ударения автомобил.
 
Детето е транспортирано в МБАЛ - Пазарджик с фрактури на двата крака.
 
Пробите за употреба на алкохол и на двамата водачи са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Х

преди 2 години

А възможно ли е да е нервирала другия участник преди това с твърде бавно изпреварване и в отговор на това да и е направил "тестна спирачките"?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Абе шофере от 40 г! На магистрала само челни катастрофи ли стават, понеже ти катастрофа отзад не си виждал? Аман от плиткоумни коментари...

9

Анонимен

преди 2 години

На пътя очите трябва да ви са отворени на четири. Ако този отпред гледаше в огледалото за задно виждане нямаше да се остави тази да го удари. Но в повечето случай водачите се занимават с други неща вместо да гледат в огледалата. От 40 години съм по пътищата на БГ и чужбина. Виждал съм всякакви чудеса но такова като да го ударят отзад на магистрала не съм. В школите ги обучават колкото да може да тръгват и да спират. Не съм виждал да ги обучават в спазване на дистанция с голяма скорост.

fallback