11

Х

преди 2 години

А възможно ли е да е нервирала другия участник преди това с твърде бавно изпреварване и в отговор на това да и е направил "тестна спирачките"?

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Абе шофере от 40 г! На магистрала само челни катастрофи ли стават, понеже ти катастрофа отзад не си виждал? Аман от плиткоумни коментари...

9

Анонимен

преди 2 години

На пътя очите трябва да ви са отворени на четири. Ако този отпред гледаше в огледалото за задно виждане нямаше да се остави тази да го удари. Но в повечето случай водачите се занимават с други неща вместо да гледат в огледалата. От 40 години съм по пътищата на БГ и чужбина. Виждал съм всякакви чудеса но такова като да го ударят отзад на магистрала не съм. В школите ги обучават колкото да може да тръгват и да спират. Не съм виждал да ги обучават в спазване на дистанция с голяма скорост.

8

вай вай ваййй

преди 2 години

Уникална шАфИорка, браво!

7

Анонимен

преди 2 години

Тва столче или не е било закрепено добре, или е някакъв китайски *** за 5 лв. Както и не е било вързано както трябва детето...

6

До 3

преди 2 години

Че то само ако жените правеха катастрофи, щяхме да сме китка. Скоро един се нацепи челно в друг и загинаха петима.Тая че е заспала патарана повече от ясно. Имаш ли нещо да кажеш за мъже от типа "Вижте ме кой съм аз"

5

ДА

преди 2 години

Както и друг път съм казвал,младите шофьори да се проверяват всяка година!Купена ли е книжката,как е взет изпита-да минат на един полигон и тогава-на пътя!Тя е карала няколко десетких "часа" из София с 50 км/час и взела книжка.Ама на магистралата не е сама!

4

Анонимен

преди 2 години

Така се получава когато вместо спирачка натиска газта. А когато е вдигнала двата крака е взела книжка. На магистрала да се удариш в задницата на предният автомобил това никога няма да го разбера.

3

Анонимен

преди 2 години

Да се забрани най-накрая на жени да шофират. То бива разсеяност...

2

Шкафче с пачки

преди 2 години

Къде си е бъркала девойката, та не е видяла колата от пред ?

1

Анонимен

преди 2 години

Да съдят производителя на столчето.