fallback

Районният съд в Пловдив пусна на свобода 46-годишния собственик на заведение в пловдивския квартал "Капана". До ареста му се стигна, след като той удари уличен продавач, а хора от града протестираха, като хвърляха мръсни чорапи пред неговия обект. Стана ясно, че преди седмица Ивайло Дадански е нападнал и служители на "Чистота".

Районната прокуратура в Пловдив поиска за него най-тежката мярка - задържане под стража. Мъжът е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Той е извършил нападението в изпитателния срок на предходно условно осъждане.

Бизнесменът е осъждан три пъти за тежки измами в големи размери и един път за обсебване, предаде Bulgaria ON AIR. Скандалът в квартал "Капана" стана, защото продавачът не върнал чадър, собственост на подсъдимия. "Той твърди, че не го е ударил", заяви адвокатът Светлана Калпакчиева.

Самият Митко дойде пред Съдебната палата и заяви, че иска обезщетение от 10 000 лева.

Районният съд реши да пусне Дадански от ареста срещу гаранция от 5 000 лева.

Вижте повече в репортажа на Илиян Велков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

И е едно БМВ

преди 2 години

комби. Да си носи чорапите в него.

44

Анонимен

преди 2 години

Г-жо нагъл адвокат, искам да Ви бият и на Вас една такава глава, а след това не се притеснявайте...няма да има синини, защото ще са Ви "погалили", според лъжите Ви. Би трябвало и Вас да Ви съдят, защото правите грамотни хора на глупци! Ние вярваме на очите си, докато Вие - на хонорара си.

43

"ж"унгла

преди 2 години

един бабаит бие глава на слабовато с-во , то пък влачи чорапи и ги навира в носа на хората по масите ,ама пък то било Символ ! Талисман! на града .- отврат отвсякъде .тук в София една *** продава гевреци от един кирлив чувал пред у-ще и децата ядът - ни родители,ни директорка,ни полиция,ни община - Немаа

fallback