45

И е едно БМВ

преди 2 години

комби. Да си носи чорапите в него.

44

Анонимен

преди 2 години

Г-жо нагъл адвокат, искам да Ви бият и на Вас една такава глава, а след това не се притеснявайте...няма да има синини, защото ще са Ви "погалили", според лъжите Ви. Би трябвало и Вас да Ви съдят, защото правите грамотни хора на глупци! Ние вярваме на очите си, докато Вие - на хонорара си.

43

"ж"унгла

преди 2 години

един бабаит бие глава на слабовато с-во , то пък влачи чорапи и ги навира в носа на хората по масите ,ама пък то било Символ ! Талисман! на града .- отврат отвсякъде .тук в София една *** продава гевреци от един кирлив чувал пред у-ще и децата ядът - ни родители,ни директорка,ни полиция,ни община - Немаа

42

Не 10,

преди 2 години

а 100 хилядарки трябва да си иска, та да дойде акъла на онази мутра с дървената глава. Голям коч се показа, но сега ще му надуят шишоните, на камерата всичко се вижда. Адвокатката му шикалкави, че коча не е удрял митко, а само го блъснал!? Да ама не, всичко е документирано и се вижда как го натресе с глава.

41

Дедо Пенс

преди 2 години

А не са ли му много на барбалеята Митю толкоз пари ??? Впрочем той като продава чорапи,дали издава финансов бон, защото градската мълва говори,че не плаща данъци ?

40

528 Hz

преди 2 години

Митко ако го осъди този за 10 000лв. бизнесмена адвокат ще се самофалира защото няма от къде да вземе толкова пари.Той е фалирал още преди да пребие търговеца на чорапи.Как мислите? Този бабаит се е нервирал защото си е мислел че бизнесът му е банкрутирал заради уличните търговци,които всъщност не са му никаква конкуренция.Пази Боже от глупави адвокати.

39

Анонимен

преди 2 години

Как ги изчисли тоя тези 10 хилки бре?!баси и тариката!

38

Анонимен

преди 2 години

За една въшка, са готови да изгорят юргана.Нищо чудно, че племето изчезва.

37

До 43

преди 2 години

А ти какво искаш?Да биеш хората и никой да не ти потърси отговорност?

36

Едва ли

преди 2 години

Ще му ги дадат!

35

Анонимен

преди 2 години

великия смърдящ дерибей българин го бие пред 7 милиона човека тоя минимум трябва да го съди за 1 милион, не може великия дерибей да се отнася така с хората, психическо разтройство, лечение няколко години, сигурен съм че ще му измисли една дебела сметка на наглия българин мръсен смърдящ български бей велик бизнесмен

34

Анонимен

преди 2 години

кви 10 хил, в нормална държава великия бей ще плаща мин 100 хил, и повече няма да се прави на велик

33

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо на Митко ще му стигнат да си плати глобите че не дава касова бележка няма регистриран касов апарат или фирма и всичко ще е точно. Ще му остане и в крайна сметка да си регистрира фирма с касов апарат и вече ще е законен отвсякъде. А на побойника ще му е за урок че всеки може да бие по-слабия, но всеки майстор си намира майстора.

32

А дали е така кой да

преди 2 години

Никъде не прочетох статия за това че Митю си е изкарал медицинско , снимки от болничното легло , ала-бала. Дори ако приемат видеото за доказателство , също не видях продавача да пада на земята , да се хваща за лицето илш нещо навеждащо на мисълта , че е имало реален сблъсък.

31

ало, Гешев?

преди 2 години

3 присъди за тежки измами, ама не е в затвора, така ли?

30

Анонимен

преди 2 години

Нпо-тата добре действат. От 9 кладенеца вода ще донесат да искат пари. А дали "щетите" по тялото са лека телесна повреда и отговарят на 10 Хил.лв. може ли да докаже същия в съда?

29

Анонимен

преди 2 години

И сега какво? Разни Митковци, Асенчовци, Асанчовци ще започнат да се навъртат из Капана с надеждата и тях някой да ги набие.

28

радара

преди 2 години

Римски аромат в коментарите - 1бр. (минусджия). Цъка ръчичка надолу, че като види палец го възсяда. Па и му аресва.

27

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Будете ради! Скоро нема да остане жив "митковец" ни в Столипиново, ни в който и да е било MANGAСАRSKI квартал.

26

2

преди 2 години

митко, черен крадецо, 10 000 свещи ще получиш.