Нападнатият Митко. Снимка: БГНЕС
fallback

Районна прокуратура - Пловдив е привлякла като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на М.С., по известен като Митко от Пловдив.

Oще по темата

Собственикът на заведение нападна продавача на чорапи на 27 май в квартал "Капана".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив.

По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Анонимен

преди 2 години

Тоя митко има ли касов апарат , плаща ли данъци ? Какво допринася митко за брутрият продукт на републиката ? Значи митко може а димитър не може !

133

Анонимен

преди 2 години

Има едно понятие в англосаксонското право. Граждански арест. То и в римското го има макар и свенливо. Миткото упражнява незаконна дейност срещу данъчните закони ====== Граждански арест се прави при очевидно престъпление. Това, че някой профава чорапи, не е този случай.

132

Анонимен

преди 2 години

ходят до Турция, внасят от там бракувани стоки и ни ги пробутват? А НЯКОЙ ДА ТЕ КАРА НАСИЛА ДА КУПУВАШ? Всеки си прави сметка на парите и на изискванията и купува каквото си иска от когото си иска. Ако Митко продаваше *** нямаше да се задържи толкова време в бизнеса. Двама-трима човека ако получат алергия от неговите чорапи и край, отиде му хляба. Но той и досега си продава и даже си го защитават хората - чисти българи. Това трябва да ти говори какъв човек е Митко и каква стока продава.

fallback