Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Тежка катастрофа между два тира затвори Подбалканския път София-Бургас в участъка между Сливен и Казанлък, предава Нова тв. Камионите са се сблъскали челно в района на Гурково.

Сериозно е пострадал шофьорът на един  от тировете, който идвал от Бургас. Полицията е отцепила мястото, а шофьорите използват обходни маршрути. Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

бай ганю

преди 2 години

дори да си перфектния водач пак нямаш шанс да ти се размине произшествие предвид всички забързани гла.ванаци които все бързат и безопасността чрез следване на правилата няма особенно значение и смисъл за тях

9

ответен удар

преди 2 години

Добре де - караш ""тир"" , насреща лек автомобил - не се заяждам - но можеш да го *притесниш* донякъде...... Обаче насреща ти е друг ""тир"" и ти пак с рогата напред........странно!!!

8

до 6

преди 2 години

За жалост има! Аз не мога да разбера, защо в ерата на компютрите не се правят опити да ограничават макс скорост на колите. Старите бараки не си струва, обаче на новите няма нито една ограничена до 140км/ч. На магистралата ме е издухвала баничарка с поне 180-200, нали е чужда-гааазСамо някакви по-спортни още от завода имат до 250

fallback