fallback
Шофьорът на микробуса, катастрофирал на магистрала "Тракия" снощи, е загубил контрол над превозното средство. Това е установил първоначалният оглед на мястото на катастрофата, предаде Bulgaria ON AIR
 
Трима души, двама работници от бургаския квартал "Рудник" и шофьорът на микробуса, загинаха при тежкия инцидент. Други трима души са ранени, а двама от тях са настанени в реанимацията на бургаската болница. 
 
Работниците са се връщали от Безмер, където са полагали асфалт. Движението по магистралата беше възстановено около 02:00 ч. през нощта. 
 
"Вероятно нито един от пътуващите в купето не е бил с предпазен колан, което е довело до тежките наранявания, вследствие на което трима са загубили живота си, останалите двама са с тежка форма на засягане в здравословен план, а един с общи травми", каза говорителят на МВР - Бургас Цветелина Рандева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ИУЪВ

преди 2 години

До оживял късметлияАко нямаш застраховки и цялото оборудване,за да извършваш превоз на пътници ще ти вземат лиценза.Много често микробусите се наемат заради ниската цена и на практика са нелегални. Наричат ги Случаен превоз.

9

грасоподавател

преди 2 години

А Генерал Стефан Янев къде е бил по това време?Той запознат ли е със случая. Какво е неговото мнение. Възнамерява ли да вземе някакви мерки?

8

оживял късметлия

преди 2 години

Нашенецът е склонен да търси вината у шофьора, а проблем с подобни фирми май не забелязва. Когато возиш хора, всички места трябва да са оборудвани със сертифицирани седалки с колан, да имат застраховки и съответните прегледи. За подобни неща "гонят" големите превозвачи, а част от фирмите возят хората заедно с лопати, кабели и др. Аз съм се возил в необозначен като фирмен бус, защото го купиха за 4-5000лв, а се караше от 3ма човека-все работници. Тяхната "печалба" беше, че вадеха по малко нафта.

fallback