Снимка: Pixabay
fallback
Живеещи в центъра на Бургас се оплакват от вандалски прояви и нарушаване на тишината послед нощ от посетители на дискотека на метри от прозорците им, съобщи Нова тв.
 
Хората са внесли подписка, в която са се подписали над 100 човека, във всички институции. По думите им обаче това нямало никакъв резултат. Тази сутрин излизат на символичен протест с надеждата, че този път някой ще им обърне внимание.
 
Според жители на квартала тормозът продължава вече 12 години.
 
"Писали сме до абсолютно всички институции. От октомври до днес има непрекъснат шум от посетителите. Чупят, бият се и безчинстват", разказват протестиращите.
 
Хората са на мнение, че мястото на такъв тип заведения е далеч от жилищните зони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

мак

преди 2 години

Това е повсеместен проблем. Кръчма до кръчма, терор през деня и през нощта. Заети тротоари, труден достъп на линейки или пожарна. Заведенията никнат като гъби, а тези, които дават разрешителни не ги е еня, че кръчма е в някой блок или в непосредствена близост и тормози околните. Явно жителите трябва да свикват, а не кръчмарите да се съобразяват с това, къде с намират. Идва лятото, не завиждам на живеещите близо до кръчма.

12

Анонимен

преди 2 години

С бръснати глави всички, облечени по един и същи начин на видеото. Като от калъп правени и много горди със себе си.

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами затова Валерката трябва да се върне в НС за да оправи нещата с дискотеките и Чалгарниците, а и Каракачанов трябва да държи под контрол макетата и гласоподавателите от Турция, че с тези нови изборни закони и секции в Чужбина скоро може да ни назначават правителство от Диарбекир, Дубай или от някоя екзотична островна държава ... !!!

fallback