13

мак

преди 2 години

Това е повсеместен проблем. Кръчма до кръчма, терор през деня и през нощта. Заети тротоари, труден достъп на линейки или пожарна. Заведенията никнат като гъби, а тези, които дават разрешителни не ги е еня, че кръчма е в някой блок или в непосредствена близост и тормози околните. Явно жителите трябва да свикват, а не кръчмарите да се съобразяват с това, къде с намират. Идва лятото, не завиждам на живеещите близо до кръчма.

12

Анонимен

преди 2 години

С бръснати глави всички, облечени по един и същи начин на видеото. Като от калъп правени и много горди със себе си.

11

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами затова Валерката трябва да се върне в НС за да оправи нещата с дискотеките и Чалгарниците, а и Каракачанов трябва да държи под контрол макетата и гласоподавателите от Турция, че с тези нови изборни закони и секции в Чужбина скоро може да ни назначават правителство от Диарбекир, Дубай или от някоя екзотична островна държава ... !!!

10

Станислав

преди 2 години

Ех че са тези хора. Ами пускайте просто сигнали. Всеки ден сигнали, че се пуши на закрито. Всеки ден някой да ходи в дискотеката и да се снима как не му дават касови бележки и сигнали до НАП. За 1 седмица този ще го закрият.

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Въпреки `закона` за шума, пак се чува думба-лумба прец нощта.Каквото и да стане в бегето, пак ДС мафията командва !

8

Леша

преди 2 години

Важното е да са с маски, другото не е важно :]]При новото нормално, ако си с маска имаш права, ако си инжектиран си супермен.

7

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 7 . . . . .Ето затова винаги съм мразел да ходя по "дискотеки" и съм го правил само няколко пъти, заради други - щото там се събира каймакът на простотията, че и музиката и озвучаването са кофти !!!

6

ДДРОнег

преди 2 години

Няма оправия в България с такива !!! . . . Особено с "бургаските батки" !!! . . . .Доакто се изчистят мутренските времена ... . по-добре продавайте си апартаментите на центъра и бягайте на тихо, жалко, но факт !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Е, няма го Валерката сега да спира тия дискотеки, да си се оправят сами...

4

До 1

преди 2 години

На тази тиня морето вече и риба няма какви Софиянци? Ние ходи в Гърция, а вас ви чакат гладни години понеже ни няма да ви храним

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Вероятно щеше да бъде затрелян, защото ако мястото, за което си мисля, само ще ит кажа, че пне 10 пърчета са с пищаците и пазят "реда" - демек да продават само техните дилъри и да платежоспособните клиенти, да не ги закача никой.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва им един Брайвик в нощта.......

1

.

преди 2 години

Софиянци ще да са вандалите. По морето такива хулигани няма, там всички са възпитани.