fallback

Плътен кордон от полицаи от цялото Южно Черноморие, жандармерия от Варна, водно оръдие и кучета следяха да не се стигне до физически сблъсък между участниците в първия "Бурас прайд" и шествието на хетеросексуалните.

Не липсваше обаче вербална агресия, предаде Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
Хората от контра прайда приеха като провокация, че той се провежда в Международния ден на семейството.

До напрежението се стигна, след като те успяха да пробият кордона от полицаи и стигнаха до огражденията, където бяха охранявани хората с различна сексуална ориентация.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро на умните ще им забранят да мислят, защото оскърбяват чувствата на тъпите... - Какъв е този шум, Джон?- (Г)ей парад-протест, сър.- Защо, някой потъпква ли ги? - Не, сър.- Защо протестират тогава, Джон?- ***.ераси, сър!

125

Анонимен

преди 2 години

Самият прайд си е провокация, така ще ДА имало е гнусна долнопробна провокация!

124

Дф

преди 2 години

Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Всеки има интимен живот и разбирания за секса разбираемо е, ама защо трябва нормалните да толерират това? Утре ще излезат тия където го правят с животни, педофилите, изврате.няците, после садистите и робите??? И това ли трябва да приемем? Аре стига, вече май идва в повече

fallback