Снимка: БГНЕС
fallback
От днес отпадат ограниченията за работа на търговските центрове. От 16 април се разрешават и посещенията в игралните зали и казина, но при използване на не повече от 50% от капацитета им.
 
От 12 април вече са разрешени културни и развлекателни мероприятия - фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство, при работа на 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).
Oще по темата
От 12 април работят и заведенията за хранене и развлечения при работа на не повече от 50% от капацитета им, ограничено работно време между 6.00 и 23.00 часа.
 
Предстои от 29 април да бъдат разрешени посещенията в дискотеки, клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове при заетост на не повече от 50% от капацитета им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

мишо бирочето

преди 3 години

хайдути сме само на маса. шепа кривоноси човекомразци правят целия свят и нас да си говорим самички, ние стоим и блеем и се страхуваме. камионът кара към кланницата ние сами влизаме в него и блеем и се молим да отива към друга поляна. без пари, без работа, без бъдеще за децата ни, без социални контакти, без социални мероприятия, без въздух, без свобода. за какво живеем? а забравих ние отиваме към кланницата....

28

Анонимен

преди 3 години

Защо отваряте сега? Нали сме в разгара на епидемията? Не ви ли е грижа НОЩ и останалите за здравето и добруването на народа? Мисля, че всички вече разбраха, че мерките ви нямат нищо общо с ковид, а изпълнявахте нарежданията на ЕС за социални експерименти с народа - да обеднеем и оскотеем до крайна степен, като ни довършите с фалшиви статистики за заболели, смъртни случаи и експериментални препарати. Страхът почти ни уби и срина психиката ни вече над година. Национални предатели и роби на Давос.

27

анонимен

преди 3 години

И като отварят какво? Хората нямат пари! Кафенетата са празни в града, а в моловете ще се купува най-необходимото, а не това което ни хареса!

fallback