29

мишо бирочето

преди 3 години

хайдути сме само на маса. шепа кривоноси човекомразци правят целия свят и нас да си говорим самички, ние стоим и блеем и се страхуваме. камионът кара към кланницата ние сами влизаме в него и блеем и се молим да отива към друга поляна. без пари, без работа, без бъдеще за децата ни, без социални контакти, без социални мероприятия, без въздух, без свобода. за какво живеем? а забравих ние отиваме към кланницата....

28

Анонимен

преди 3 години

Защо отваряте сега? Нали сме в разгара на епидемията? Не ви ли е грижа НОЩ и останалите за здравето и добруването на народа? Мисля, че всички вече разбраха, че мерките ви нямат нищо общо с ковид, а изпълнявахте нарежданията на ЕС за социални експерименти с народа - да обеднеем и оскотеем до крайна степен, като ни довършите с фалшиви статистики за заболели, смъртни случаи и експериментални препарати. Страхът почти ни уби и срина психиката ни вече над година. Национални предатели и роби на Давос.

27

анонимен

преди 3 години

И като отварят какво? Хората нямат пари! Кафенетата са празни в града, а в моловете ще се купува най-необходимото, а не това което ни хареса!

26

Анонимен

преди 3 години

След 1 месец болните ще са по 5 000 на ден.

25

Анонимен

преди 3 години

На онова репортерче от 7/8 което глупаците направиха депутат му пожелавам кормния хирург койото публично унижи днес да му се моли да го спаси от Ковида.

24

СС

преди 3 години

А училища и университети????

23

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Има една страна в Европа, където никога не въведоха такива мерки. Те днес отчитат петима починали от коронавирус, а ние 108.Чия ли стратегия е по-добра?

22

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

До у-щеПравилно! Училищата трябва да се върнат на изцяло присъствено обучение.

21

у-ще

преди 3 години

а училищата са на смени.......пълно безумие

20

Анонимен

преди 3 години

Тъй като не харесвахте какво прави, дава възможност на новите да се справят по добре и да носят отговорност, нали така.

19

Анонимен

преди 3 години

Българина мре защото пие и яде каквото му падне и по много, като го питаш що го прави ти отговаря: Е ПА НЕМА А СИ УМРЕМ ЗДРАВ БЕ.

18

Анонимен

преди 3 години

Браво бе! А как така успявате това да го направите! Нито една страна в Европа не е махнала мерките още! България първи ли ще сме?

17

Ало Ваню

преди 3 години

Нали щеше да пуска и метрото преди 3 години. (3-я лъч)......

16

боко

преди 3 години

пуска всичко като ни отмъщава-глупаците да ги посещават-мислете

15

Анонимен

преди 3 години

Все още действащото правителство на ГЕРБ продължава своята антибългарска кампания ! С отварянето на почти всичко в търговията и културата се цели "по-успешното" разпространение на Ковид, а с това и увеличаването на смъртните случаи ! Такава конспиративна практика е типична само за антибългарската ГЕРБ ! България вече е въвлечена от ГЕРБ в чтвърта национална катастрофа с дейното участие и на *** симпатизанти на тази шайка скроена и проектирана от БКП с изпълнител Б.М.Борисов-бългaроубиец!

14

Слави 3фонов

преди 3 години

Вирус няма, но се заразих. Вас Бойко ви лъжеше. Аз сега ще отворя всичко и ще махна всички ограничения - без маски, без дистанция, без нищо. Ще има да го търсите Бойко с лупа, но ще бъде жива рана. Защото Тошко ще ви прилага крумовите закони ако посмеете да противоречите. Който носи маска глоба 100 евро. Който не се блъска у хората глоба 100 евро. Ще измисля още глоби по 100 евро.

13

Ноби

преди 3 години

нали от вчера беше, всеки ден различни решения

12

Анонимен

преди 3 години

11 номерБойко не е измислил това.

11

Анонимен

преди 3 години

Густо майна

10

Анонимен

преди 3 години

Край на Ковид лъжата измислена от Бойко за да краде пари от Европа!!!