Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Ваксинационният кабинет към болница „Царица Йоанна - ИСУЛ“ в София ще работи без предварително записване от 8,30 до 16,30 часа. 

В Университетската болница „Свети Иван Рилски“  има два ваксинационни центъра. Единият беше отворен специално за лица над 65-годишна възраст. За него е необходимо предварително записване.

В Регионалната здравна инспекция във Велико Търново ще се поставят ваксини срещу коронавирус от 10 до 15 часа, в здравната инспекция в Ловеч - от 9 до 16 часа.

Имунизация ще се прави и в Плевен с препарата на „Астра Зенека".

В Шумен с предимство днес ще са възрастни хора, те ще получат ваксина на „Модерна“. От желаещите се изисква документ за самоличност и медицинска документация, с която разполагат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Баровеца

преди 3 години

Аз,ще се ваксинирам тогава,когато реално ми бъдат предоставени данните за страничните ефекти от дадена ваксина и при възникване на такива включително и животозастрашаващи имам гарантирана намеса на медицинско лице за опазването ми жив,защото Аз не се страхувам да умра,но се страхувам,че случи ли се това няма да виждам след това дечицата си ,близките и любими хора,докато в момента съм жив и се радвам на тези наглед малки ,но приятни житейски човещинки!

9

И.Б

преди 3 години

Ето на, че отново прилагат най-вредната ваксина върху възрастни, та дано измрат по-бързо и да не натоварват пенсионната система. За старите хора е нужна най-добрата ваксина !

8

Анонимен

преди 3 години

Зелена светлина за зелените коридори за зелен ....боб.

fallback