10

Баровеца

преди 3 години

Аз,ще се ваксинирам тогава,когато реално ми бъдат предоставени данните за страничните ефекти от дадена ваксина и при възникване на такива включително и животозастрашаващи имам гарантирана намеса на медицинско лице за опазването ми жив,защото Аз не се страхувам да умра,но се страхувам,че случи ли се това няма да виждам след това дечицата си ,близките и любими хора,докато в момента съм жив и се радвам на тези наглед малки ,но приятни житейски човещинки!

9

И.Б

преди 3 години

Ето на, че отново прилагат най-вредната ваксина върху възрастни, та дано измрат по-бързо и да не натоварват пенсионната система. За старите хора е нужна най-добрата ваксина !

8

Анонимен

преди 3 години

Зелена светлина за зелените коридори за зелен ....боб.

7

Анонимен

преди 3 години

Българина иска да се ваксинира не щото да не умре, ами щото не иска да спазва мерки и смята че ваксинираните никой няма да ги закача, а вируса него не го лови той нашенеца си е безсмъртен, вируси и мерки не спазва, но ваксината е друго нещо което ще му даде привилегии а той обича привилегиите, много ги обича и обича да се кича....

6

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите не ходят ли на работа ... или някой им плаща да пишат глупости по форумите.

5

Анонимен

преди 3 години

Само не се бутайте по коридора. Спазвайте ред и дисциплина. И всичките да сте дезинфекцирани и омаскарени.

4

До предишния

преди 3 години

Юруш на блъсканиците за промоциите в Кауфланд нищо че нито овцете нито Магазина спазват необходимите мерки. Нарочно натрупват много овце на куп на касите и нарочно в пиковия момент на петък вечер работят само 2-3 каси. Касиерката не ме изчака да си прибера стоките и нахвърля нещата на следващия клиент който беше любезен да се навреди в мен кашляйки яко и заедно с цялата група всички нарочно кашлящи в мен и касиерката, която яко се кефи че е успяла нарочно и умишлено да струпва хора, дори болни.

3

Анонимен

преди 3 години

Коридори астра Зенека ,благодарим има време още всички депутати и министри да се ваксинират с нея ,герба правите много скъп пиар

2

Анонимен

преди 3 години

С предимство са възрастните-зелен коридор за отвъдното.

1

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите да се ваксинират. Че ни тежат на бюджета с тези пенсии.