Снимка: БГНЕС
fallback
Инцидент с тежкотоварен камион затвори временно магистрала "Тракия". Движението при 39-ти км на АМ "Тракия", в посока Пловдив се осъществява временно само в изпреварваща лента. Причината е завъртял се тежкотоварен автомобил, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура", пише в. Монитор.
 
Движението за камиони над 12 тона през прохода "Рожен" е оганичено.
 
Шофьорите се призовават да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.
 
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

До ЯПричината е "майстор"с бял мерцедес купе! Видно е от любителски кадри от задръстването, че осевата линия прозира при трупащия се сняг между спрелите коли. Та не било почистено? Реотани ли да слагат под асфалта.

10

Анонимен

преди 3 години

На Хемус две коли са били спрели на МАГИСТРАЛАТА около отбивката за тирове в посока Варна, преди тунела. На прав участък пишлемето с бялото спортно купе с две врати ги видяло късно на ПРАВ участък!!!! И.... не могло да спре. Има и кадри от блокираните коли. Та май почистването на пътя не е причина за катастрофата. За такъв обилен сняг си бе добре почистено. Вижда се и под колите, и около тях, и върху тях къде колко е снега.

9

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Бъркотия е в главата ти. Гледах видеа и снимки от блокираните по Хемус. Пътя е бил изчистен при зимни услови. Видях и единия от катастрофиралите автомобили. Бял мерцедес двувратка. Сутринта в 7 и нещо! Няма да се учудя, ако е "снощен".

fallback