11

Анонимен

преди 3 години

До ЯПричината е "майстор"с бял мерцедес купе! Видно е от любителски кадри от задръстването, че осевата линия прозира при трупащия се сняг между спрелите коли. Та не било почистено? Реотани ли да слагат под асфалта.

10

Анонимен

преди 3 години

На Хемус две коли са били спрели на МАГИСТРАЛАТА около отбивката за тирове в посока Варна, преди тунела. На прав участък пишлемето с бялото спортно купе с две врати ги видяло късно на ПРАВ участък!!!! И.... не могло да спре. Има и кадри от блокираните коли. Та май почистването на пътя не е причина за катастрофата. За такъв обилен сняг си бе добре почистено. Вижда се и под колите, и около тях, и върху тях къде колко е снега.

9

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Бъркотия е в главата ти. Гледах видеа и снимки от блокираните по Хемус. Пътя е бил изчистен при зимни услови. Видях и единия от катастрофиралите автомобили. Бял мерцедес двувратка. Сутринта в 7 и нещо! Няма да се учудя, ако е "снощен".

8

Ф.С.В.

преди 3 години

Тракия дясната лента е смазана от тирове- въобще не може да карате с повече от 80 км/ч-- и това магистрала ли е ?

7

Ф.С.В.

преди 3 години

каква е тази държава ? От сутринта две магистрали са пълна бъркотия-Хемус Тракия- Какви са тези магистрали? АПИ така и не направиха нищо - Тракия е цялата на дупки и подскоци-смачкана от тирове!

6

Анонимен

преди 3 години

До Ало ГЕРБКолко автомобили са минали на това място, в това време? Стотици! От тях 5 са направили мелето и ЗАРАДИ тях е затворена магистрата. Другите "хвърчали"ли са? По друг път ли са карали? Всесезонни гуми. Защо да слагам зимни гуми? Защо да карам с включени фарове? Защо да спазвам дистанция? Защо да се съобразявам с атм.условия? Газ! Аз съм чувал с картофи, а не водач на МПС. Заради такива "майстори"висим. В началото на февруари какво бе в Германия и Холандия? Помните ли?

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМагистрала Хемус си е проходима за подготвени автомобили. Като има катастрофа се спира движението за разчистване и разследване. Тракия не е затворена. В един участък се ползва само лентата за изпреварване. Ей, тоя червен матреал. Не може пет реда да ги прочете и осмисли. Толкова са т***. В Германия, Австрия, Испания, Франция и т.н.при обилен снеговалеж и навявания не се ли затварят магистрали за да се почистят? И там ли са некадърни капацитете?

4

Анонимен

преди 3 години

Видимите резултати на Некадърният усвояващ (крадлив) кофпомпиер. Хемус непроходима, а Тракия затворена.

3

до 4

преди 3 години

Е стига де, к'во е това ХемОс?!

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Батко и братко за какво ги подгониха? А? За перфектно поддържане на пътищата ли? Или за перфектно "усвояване"на парите за това? В този район на магистралата редовно пътувам. Пътя се поддържа обработен. Но това е и района, дето най-често се натъквам на изпреварвания между тирове.

1

нема страшно

преди 3 години

Хубавото в случая е, че така е доста удобен за гресиране.