Снимка: Pixabay
fallback
На 63-годишна възраст е починала известаната лекарка Валя Ванкова от Враца, съобщи Монитор. В ранните часове в съботя тя е загубила битката с коронавируса в реанимацията в МБАЛ "Христо Ботев".
 
Лекарите в болницата опитали всичко възможно, за да я спасят. 
 
Приживе д-р Ванкова беше един от най-добрите невролози във Враца. Съпруга е на уролога д-р Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен 2

преди 3 години

Искрени съболезнования за близките му,но се питам как така до сега,не съм прочел или чул в новините,да почине от вируса някой от политическа власт,някой министър председател или президент ?

16

Анонимен

преди 3 години

Накрая няма да може да се диша като при радиация.Не с маски а с противогази ще се излиза и няма да ни карат насила а сами ще си ги слагаме за да живеем!

15

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е изкуствено създаден в лаборатория.Така е направен,че да атакува най-слабите органи.Настанява се и чака кога да атакува.Може да не е бял дроб,нищо,че в повечето случаи е така.Може да е черен дроб,може диабет да предизвика.Зависи кое е слабото място на всеки отделен човек.Освен това мутира и се учи.Няма спасение засега.При всяка мутация защитата на ваксината намалява защитата с 15-25%.Есента ще пуснат ъпгрейтнати ваксини за новите щамове,но вирусът пак ще мутира.

fallback