17

Анонимен 2

преди 3 години

Искрени съболезнования за близките му,но се питам как така до сега,не съм прочел или чул в новините,да почине от вируса някой от политическа власт,някой министър председател или президент ?

16

Анонимен

преди 3 години

Накрая няма да може да се диша като при радиация.Не с маски а с противогази ще се излиза и няма да ни карат насила а сами ще си ги слагаме за да живеем!

15

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е изкуствено създаден в лаборатория.Така е направен,че да атакува най-слабите органи.Настанява се и чака кога да атакува.Може да не е бял дроб,нищо,че в повечето случаи е така.Може да е черен дроб,може диабет да предизвика.Зависи кое е слабото място на всеки отделен човек.Освен това мутира и се учи.Няма спасение засега.При всяка мутация защитата на ваксината намалява защитата с 15-25%.Есента ще пуснат ъпгрейтнати ваксини за новите щамове,но вирусът пак ще мутира.

14

До 13

преди 3 години

Много злобно бе, много, само чакате да захапете някой, то от тоя злоба вирус няма да ви хване, страх го е. Не става въпрос , да се оплюят ваксините, а да се дава информация доколко са ефективни, колко пазят, за колко време, все неща за които все още не се знае нищо, а са важни!По принцип интелигентният човек си задава въпроси, а не юруш на маслининте!!!

13

Анонимен

преди 3 години

до 12 от 11Щом така го възприемаш не се ваксинирай бе!Ходи пеш!Явно си фен на П К П!Не ти достига сиво вещество за да разбереш какво съм написал.Всичките сте такива елементарни дето гласувате за ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 3 години

До 11Ей тия ваксини значи :)))))) много искате да го препишете на ваксината нали :))) ей смехурани ако някой искаше да ви избива има къде по-лесно и евтини начини и то 100% сигурно :)

11

Анонимен

преди 3 години

Напишете с придружаващи заболявания ли е била, сложила ли си е ваксина, ако-да, от коя?Стига сте си запълвали статиите с трагедията на хората!

10

Анонимен

преди 3 години

Ама тя ваксината не пази на 100%.Някои си мислят,че като са ваксинирани и край.Няма край пак се миеш и си носиш маската.Смята се,че по-леко може да се изкара заболяването и то не на 100%!

9

Атанас Велмазов

преди 3 години

Поредната гнусна лъжа !

8

До “Жалко, но факт”

преди 3 години

Малките деца ли ви го казаха това? Айде прочетете малко научни статии за ковид, не им вярвайте сляпо

7

Жалко, но факт

преди 3 години

Не ми се вярва да е ОТ ковид , защото и малките деца знаят, че ковид-вируса само влошава наличните слабости на даден индивид, а не предизвиква нови такива.

6

ентиваксър

преди 3 години

един по-малко

5

Елемаг

преди 3 години

Когато хинду-българия убият някой,било то музикален педагог известен в цяла България или професор по съдебна медицина, е просто статистика.Ама ако е Кромид,веднага статии жалейки,как така става?

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно е дали се е ваксинирала, но това е забранено да се казва и пише.

3

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще трябва да пускате подобни онлайн некролози и за тези, които са се ваксинирали

2

Анонимен

преди 3 години

Сигурно не се е ваксинирала.. жалко

1

Анонимен

преди 3 години

Ето, че и работещите в други отделения също се заразяват, не е само в Ковид отделението риска. То и продавачката в магазина също може да се зарази. Жалко за лекарите дето губим.