Снимка: Pixabay
fallback

Ужасна трагедия сполетя младо семейство от Сунгурларе, покосено от COVID-19. Вирусът убил 36-годишния мъж, а съпругата му на 31 г., бременна  в осмия месец с близнаци, е интубирана и е в реанимацията на УМБАЛ Бургас.

Бебетата са били извадени по спешност и за тях се грижат специалисти-неонатолози. Недоносените момченца нямат коронавирус, казаха от бургаската болница, цитирани от "24 часа".

Бременната жена е била приета първо в Инфекциозното отделение на болницата с положителен тест за коронавирус. Няколко дни по-рано от COVID-19 издъхнал съпругът й, разказаха осведомени.

След като състоянието на жената рязко се влошило медици взели решение да я поставят на командно дишане, а екип от акушер-гинеколози и реаниматори да извадят близнаците. Засега бебетата са в добро състояние, но за майката лекари не дават прогнози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

"36-годишният мъж е издъхнал от внезапна сърдечна недостатъчност. Имал и други грипоподобни симптоми, но тестът му за коронавирус е показал отрицателен резултат."Ем нищо де, с отрицателен тест, днес бг ще кажат ще от ковид е умрял.Преди 2 години в сладоледа имаше шига токсин и бая хора си заминаха без причина, ама РЗИ дори не си направи труда да ги спре да го продават. Сега е лесно да се бяга от отговорност. Няма лекарски грешки, няма некомпетентност.... пиши ковид и спи спокойно.

12

Анонимен

преди 3 години

В 8 месец ще оцелеят душичките!Стискам палци на бебоците и майка им!

11

Анонимен

преди 3 години

Много тъжна история, дано да спасят майката. Гаден Корона вирус, колко млади хора погуби. Не че е хубаво възрастни хора да умират, но едно е на 40 друго на 80. Дано да натискаме още 2 месеца, после мисля, че нещата ще се поуспокоят.

fallback