13

Анонимен

преди 3 години

"36-годишният мъж е издъхнал от внезапна сърдечна недостатъчност. Имал и други грипоподобни симптоми, но тестът му за коронавирус е показал отрицателен резултат."Ем нищо де, с отрицателен тест, днес бг ще кажат ще от ковид е умрял.Преди 2 години в сладоледа имаше шига токсин и бая хора си заминаха без причина, ама РЗИ дори не си направи труда да ги спре да го продават. Сега е лесно да се бяга от отговорност. Няма лекарски грешки, няма некомпетентност.... пиши ковид и спи спокойно.

12

Анонимен

преди 3 години

В 8 месец ще оцелеят душичките!Стискам палци на бебоците и майка им!

11

Анонимен

преди 3 години

Много тъжна история, дано да спасят майката. Гаден Корона вирус, колко млади хора погуби. Не че е хубаво възрастни хора да умират, но едно е на 40 друго на 80. Дано да натискаме още 2 месеца, после мисля, че нещата ще се поуспокоят.

10

Tonita-7

преди 3 години

Спасете близнаците! Положете усилия малко!

9

Анонимен

преди 3 години

я по спокойно, след като съпругът е починал, а жената е зле, значи са с придужаащи заболявания, а според форумиатът, щом са с придружаващи заболявания, може да *** спокойноважно е купонът на макс, заведения, фитнесчета отвеорени, фики стораро...е ся и абитуриентски...

8

Туйн пийкс

преди 3 години

Совите....

7

Анонимен

преди 3 години

8 по спокойно никой не е виновен, човек не знае от къде може да му дойде, а вируса вече го има много време. Няма как да избяга и с маската.

6

Анонимен

преди 3 години

Ужас и аз не вярвам много на младите дето си отиват, но човек трябва навреме да се лекува. Дано се оправи.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем. Вирус няма, *** не носи маска, защото не го е страх от вируса. Карало се леко грипчето. Хубаво, мили бедняко ***, но неспазвайки мерките, правиш това от статията! Моя лична приятелка е бременна в 7ми месец в интензивното в болница с КОВИД-19. Добри новини са, че се подобрява. Подобни примери има много. По НК е престъпление да заразиш някого с КОВИД-19, само да си знаете.

4

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Ужасна трагедия.Трябва да бъдат изправени пред трибунал всичките мазници провалили държавата да управлява кризата - начело с Боко банкянската тииква. Съд и затвор за тия нещастници.

3

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда до дупка.

2

Анонимен

преди 3 години

сърцето ми се сви....:(

1

хът

преди 3 години

"Вирусът убил 36-годишния мъж, а съпругата му на 31 г., бременна в осмия месец с близнаци, е интубирана и е в реанимацията" Новините стават все по-нелепи и все по-малоумно написани. Поздравления!