Снимка: БГНЕС
fallback
Премиерът Бойко Борисов заяви, че на 1-ви март заведенията със сигурност ще отворят врати. Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обаче предупреди, че пикът на новата зараза може да дойде точно преди изборите. 
 
От Сдружението на заведенията обявиха награда за всеки, който снима министъра на здравеопазването или членове на оперативния щаб в заведение. Провокация ли е това от страна на ресторантьорите и готвят ли се да отворят на 1 март?
Oще по темата
 
"Едно отваряне на заведение не е толкова лесно. Трябва сериозна подготовка на обектите, които дълго време са били затворени. Това отваряне е и много скъпо. Искрено се надяваме това обещание на министър-председателя да бъде спазено", заяви Емил Коларов, председател на Сдружението на заведенията, в ефира на Нова ТВ.
 
От Сдружението апелираха към здравните власти да обяснят каква е разликата между заведенията в хотелите и тези, извън тях. Ресторантьорите искат да знаят и защо те не влизат в групата на отворените обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 3 години

Тоалетните ще бъдат чисти, когато масата българи се научат на култура на ползването им.... ... ...Култура на ползването, но и култура на почистването на тоалетните е нужно.

50

Анонимен

преди 3 години

BondДобре де, кое пък толкова излиза скъпо да отвориш заведение, което не е работило 4 месеца? Да заредиш първоначално с продукти и пиячка ли?Ама и тия нямат угодия. Винаги съм ги защитавал, но с такива неумни аргументи стават за смях._______Предполагам, че дори си имат достатъчно алкохол от преди.Остава една храна...Но, както казват те, трябва да повикат персонала от провинцията!!! Това, виж, е сложно и иска време. Уж били на улицата, ама им трябвало 1-2 седмици да ги повикат.

49

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоСтойте си датворени тогава! Не всички ще хукнем към ресторантите ви!

fallback