51

Анонимен

преди 3 години

Тоалетните ще бъдат чисти, когато масата българи се научат на култура на ползването им.... ... ...Култура на ползването, но и култура на почистването на тоалетните е нужно.

50

Анонимен

преди 3 години

BondДобре де, кое пък толкова излиза скъпо да отвориш заведение, което не е работило 4 месеца? Да заредиш първоначално с продукти и пиячка ли?Ама и тия нямат угодия. Винаги съм ги защитавал, но с такива неумни аргументи стават за смях._______Предполагам, че дори си имат достатъчно алкохол от преди.Остава една храна...Но, както казват те, трябва да повикат персонала от провинцията!!! Това, виж, е сложно и иска време. Уж били на улицата, ама им трябвало 1-2 седмици да ги повикат.

49

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоСтойте си датворени тогава! Не всички ще хукнем към ресторантите ви!

48

АБЕ...

преди 3 години

ХЕМ СЪРБИ... ХЕМ БОЛИ---КОМУНИСТИЧЕСКИЛИГОТИИ... ХАХАХААА.... МНОГО ВАЖНО!!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Е като им е скъпо отварянето, да не отварят, що за лиготии

46

Анонимен

преди 3 години

то пък като хукнат да ходят на ресторант

45

Tonita-7

преди 3 години

Както винаги сте недоволни! Мрънкахте за отваряне,сега пък скъпо излизало!:))) Безплатни удоволствия И лесни печалби няма... Така или иначе продуктите ви, ще са от миналата година!:)))

44

Анонимен

преди 3 години

Ресторантитев стария им фасон и порядък са чао. Чакат си тевръщане назад и диплене напред. Накъде бе. Ни назад, ни напред. Изчисти си авгиевите обори, после се огледай и ослушай добре накъде ще поемеш.

43

Анонимен

преди 3 години

Питаме на собственичката на закусвалнята има либанички с чисто краве масло и с хубаво сирене. Дръзкият надменен отговор:"Такива си ги правете вкъщи!"Ценоразписът е като за с истинско масло искъпо сирене обаче.Не че има описание на продуктите. Куче влачи, начи

42

Чоко

преди 3 години

Каква е гаранцията, че ресторантите ще останат отворени въпреки бройките. Защо трябва да се назначава персонал, който след две седмици да бъде съкращаван? Защо трябва да се зарежда с храна и напитки, които после да стоят заключени или във фризери до лятото?Повечето ресторанти не са отоплявани от ноември. За да стане нормално топло вътре, отоплението трябва да се пусне поне ден,два по-рано. А това са пари.

41

Зозо

преди 3 години

До пияница мистикЧервените шизовци никога няма да се оправят :))))))))))))))))))))))))))))))))))Викат няма да се ваксинираме, след малко пищят що няма ваксини?!?

40

пияница мистик

преди 3 години

Постове на комунистическият *** от БСП/ДПС:1.: Бойко отваря заведенията: Край! Държавата ще пламне. Тоя за нищо не става, Доган и Нянкова да идват на власт, те ще овладеят пандемията. Сега е геноцид2.: Бойко не отваря заведенията: Край! Тоя мял0умник ни ограничава свободите заради някакво измислено грипче. Тоя за нищо не става. Доган и Нянкова да идват на власт, те ще овладеят пандемията. Сега е геноцид

39

Имагинерно

преди 3 години

До Случаен минувачПростотия и тъпотия .Снимки щял да плюе що за малумие?

38

Анонимен

преди 3 години

Шкембеджийници с продажба за вкъщи планират ли се? Космически оборот ги очаква.Мекичарниците къде потънаха? Свестни, истински козунаци, които не са превтасали, с истински яйца ще се появят ли отново?Стига тарикатлъци и далавери в храните!

37

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

до До 30Колко добри готвачи Майстори познаваш, дето сами готвят в ресторантите си ?!

36

Анонимен

преди 3 години

малоумнният Баце ще отвори държавста за да пламне преди изборите. То бива глъмарщина ама това е по скоро геноцид

35

Анонимен

преди 3 години

Тоалетните ще бъдат чисти, когато масата българи се научат на култура на ползването им.

34

Дюнери за всички

преди 3 години

Мимаса си работеше през цялото време, бал съм ги.

33

До 30

преди 3 години

Плюят некадърниците който не стават за нищо и все някой друг им е виновен.Никой добър готвач не би плюл в Храната. Това все едно да плюеш на себе си и на професията си.Не Всеки може да е добър готвач, но в България всеки разбира от всичко.

32

Кътю ресторантьор

преди 3 години

Споко оплаквачките. Имаме си редовни клиенти. Ще напълнят обектите и пак ша ми са молите за резервация. Карам си ЕС класата и си свиркам