Снимка: БГНЕС
fallback

17-годишно момиче от село Цани Гинчево е с опасност за живота след катастрофа тази нощ, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Пътното произшествие е станало около 2.45 часа между селата Цани Гинчево и Никола Козлево. 25-годишен водач на "Пежо 607" загубил управление над автомобила и се ударил в крайпътно дърво.

Той и 17-годишната пътничка са откарани в МБАЛ-Шумен. Тя е с черепно-мозъчна травма и е настанена е за лечение с опасност за живота. Водачът, адресно регистриран в с. Цани Гинчево, е правоспособен и с фрактура на лявата подбедрица.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам какви глупости се пише само .Как може да кажете за човек който не познавате какъв е от къде на къде магистралка пълни глупости. Познавам лично това момиче и нито е магистралка нито е имала нещо общо с даденото момче просто приятели .Били са на купон в съседното село и са се пребирали заедно към селото. Толкова да сте злобни момичето се бори за живота си а вие я плюете.МНОГО ЖАЛКО И ДОЛНО ОТ ВАША СТРАНА !

11

Да се оправя НО

преди 3 години

НО САМО ДА НЕ СЕ вземе да наражда себеподобни. Държавата няма нужда от такива добичета.

10

Анонимен

преди 3 години

Дано да се оправи момичето. Аз също съм се возила при батковци като ученичка, но се прибирах до към 10-11 вкъщи. Това в 3 часа да се мота 17-годишна по улиците както се вижда не е много безопасно. (коментиращите...нали разбирате, че може да е вашата дъщеря? Може да забегне с гадже, да не знаете къде е, да я търсите и да се притеснявате и да се окаже, че е участвала в ПТП. Ще ви стане ли хубаво да четете пожелания "дано не се размножи"? Доста е жестоко, някак. Всеки има право да бъде млад)

fallback