Снимка: БГНЕС
fallback

Две момичета бяха откарани в болница, след като неизвестни са хвърлили камъни по влак.

Неизвестни са замеряли вагоните в междугарието Пловдив-Пловдив разпределителна-Изток. Счупено е неподвижно стъкло на първия вагон, потвърдиха от БДЖ пред Нова тв.

Влакът е престоял в гара Крумово от 21:33 часа до 22:15 часа, за да бъде оказана спешна медицинска помощ на двете пътнички, контузени във влака. Те са на 19 години, а това е втори случай с пострадали през последните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Случаен минувач

преди 3 години

Дявол да го вземе, как пък не се намери един от военна полиция или жандармерия, по-нервен, да пътува въоръжен с АК47. Да му свали предпазителя и да тегли един откос по хвърлящите. Да изстреля едно 150-200 куршума за секунди. Без да го е страх от прокуратура, съд, нахални журналисти и т.н. Ще влезе в новините за месеци, ще го одумват, но обстрелите с камъни ще престанат веднъж завинаги!

74

БПФ

преди 3 години

За нещастие заради членството ни в еврогейташкия съюз, нищо не може да се промени !!! Само безмилостна диктатура може да спаси тая държава - връщане на смъртното наказание и каторгата, масова кастрация на хъхpешките дивaци !!! Ей-такива трябва като бесни кучета да се бесят по стълбовете край ЖП-линията !!! А нашите долни управници дори 20-те вида социални помощи не се осмеляват да им спрат !!!

73

БПФ

преди 3 години

Абе, Днес.бг - това ПРОИЗШЕСТВИЕ ли е или е ТЕРОРИЗЪМ ????

fallback