Снимка: МТ
fallback

През идващата седмица се очаква повишен интерес и ръст на резервациите, което се потвърждава от данните на всички зимни курорти - Боровец, Банско, Пампорово и Витоша.

Причината е междусрочната ваканция на децата, която родителите често използват като възможност да слеят няколко дни заедно с почивните, за да изкарат повече време сред природата на чист въздуха, съобщиха от Министерството на туризма, след като вицепремиерът Марияна Николова е направила поредна инспекция в Боровец и региона.

Наблюденията сочат, че обектите в курортите работят спрямо въведените и утвърдени правила. Ръководства на курортите посочват, че положителен ефект върху сезона оказва и падналото количество сняг в последните дни, което разширява възможностите за практикуване на различни видове зимни спортове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Вие луди ли сте?

преди 3 години

Каква ваканция?1 ден- сряда, баси ваканцията.

17

111111

преди 3 години

1 ден ваканция кой за този ден е хукнал

16

Анонимен

преди 3 години

И после родителите ще изреват, че видите ли, тия даскали им заразили децата, че не искали и са се ваксинират! Давайте, зарадете даскалите, те и без това са си били в къщи. Да има с кого да си измиете после ръцете! На приказки родителите големи, ама иначе...и *** за зеле не става ...от някои.

fallback