18

Вие луди ли сте?

преди 3 години

Каква ваканция?1 ден- сряда, баси ваканцията.

17

111111

преди 3 години

1 ден ваканция кой за този ден е хукнал

16

Анонимен

преди 3 години

И после родителите ще изреват, че видите ли, тия даскали им заразили децата, че не искали и са се ваксинират! Давайте, зарадете даскалите, те и без това са си били в къщи. Да има с кого да си измиете после ръцете! На приказки родителите големи, ама иначе...и *** за зеле не става ...от някои.

15

Смешно

преди 3 години

Смешно е уж мерки, а хотелите по курортите тъпкани с хора, че и чужденци. Около.басейна как да сложиш маска. На лифта нароооод, един върху друг са, снимаха опашките по коледните базари и магазини, е на лифта в Боровец, опашката е колосална, и никой нито спазва, нито следи за дистанция, да не накриво случайно шапката на бизнесмена, ясно кой. На запад затвориха ски курортите, ние се подиграваме. Нека работят, но да има елементарни мерки.

14

Аноним

преди 3 години

Идете в Боровец, кошмар е, ОГРОМНИ опашки, кашлят ти в лицето, никой няма.маска, тъпкано с румънци, македонци, никой няма маска, ски учителите навряни в децата без маски, на палачинките батето уж с ръкавици иначе, пипа храна, пари едновременно, къде сте бе.инспектори, каква пандемия, кви пет лева.....

13

Анонимен

преди 3 години

Браво за РЕКЛАМАТА. LOL

12

Илия

преди 3 години

По пистите и лифтовете са един върху друг ! БЕЗСТРАШНИ СА ТОВА БЪЛГАРИТЕ ! МИСЛЯТ , ЧЕ НИЩО НЕ ГИ ЛОВИ !

11

Лиляна а

преди 3 години

Омръзнал ви е живота ! Заразявайте се , щом искате ! Но аз НЕ ИСКАМ ! НЕ ИСКАМ !

10

Никола

преди 3 години

БОЖЕ , ДАЙ РАЗУМ НА ТОЗИ НАРОД ! ИСКАТ ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ , ТОГАВА ЩЕ ПЕЯТ ДРУГА ПЕСЕН!

9

Анонимен

преди 3 години

за едни сватба за други брадва...ето това е общо взето ситуацията с пандемията по български...докато едни хотели се чудят къде да настаняват туристите като ги тъпчат по петима в стая,други фалираха отдавна.да не говориме,че половин софия в момента е в боровец и банско с децата си,които се блъскат и тъпчат без каквито и да било предпазни средства...

8

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да се отменя възможността за носене на шлемове и шалове при това абсолютно внезапно и неочаквано. Явно те не са доходоносни демек решението е за пари което е много обидно за тези които са го взели и въвели забраната така светкавично и безапелативно. Трябва да бъде преосмислена и ревизирано понеже е необмислено.

7

Анонимен

преди 3 години

искам да питам министърката къде е така широко рекламираната дистанция между хората по лифтовте в планиснките ни курорти,къде са дезинфектантите и т.н. и т.н.ходете да видите какъв ад е на боровец и банско,хората са буквално един върху друг!

6

Анонимен

преди 3 години

нямам никаква представа за кого изобщо е този локдаун при положение,че в момента един хотел на боровец(няма да му казвам името)предполагам,че се сещате за кой говоря буквално се пука по шевовете и туристите се тъпчат сурин и вечер в ресторантите без каквато и да било дистанция...да не говорим каква блъсканица е на лифтовете и хората са буквално един върху друг!

5

МОН

преди 3 години

До Анонимен... да не забравяме, че освен, че няма грипна, дървена и каквато и да е друга извънредна ваканция, децата ще учат с две седмици повече, т.е. до 30 юни.*** държава!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Браво бе! Каква ваканция?? Тя е 1 ден!! Даскалите се чудят как да завъртат програмата така че да работят хем от къщи, хем да търчат до у-ще , вместо да дадат и четвъртък и петък, докато се оправят тия неща...Тази година нито има грипна ваканция, нито ще има екскурзии...Значи половината ученици няма да са на у-ще цялата седмица! Браво! Нали уж много учели и не можело да губят! Смешки!

3

АнонимеН

преди 3 години

СЕЗОНА ПРИКЛЮЧВА!!!НА 7-МИ ФЕВРУАРИ ЩЕ Е 15 ГРАДУСА И В БАНСКО И В ПАМПОРОВО И В БОРОВЕЦ!

2

Анонимен

преди 3 години

ЧАКАТ И ИМА В БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО И СЪЩО, НО ПО ПРИНЦИП СА ДВЕ МНОГО РАЗЛИЧНИ НЕЩА.

1

Анонимен

преди 3 години

е няма да ги дочакат