Снимка: Кадър Нова тв
fallback

В село Мадан на пътна отсечка с дължина 360 метра един и същи знак за предимство беше поставен през около 10 метра. Снимките, показващи направеното, бяха публикувани в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари.

"За поставянето на знаците отговарят проектантите. Проектът е съгласуван и финансиран. Приемателната комисия предстои да се произнесе дали трябва да бъде така", коментира пред Нова тв кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев.

Обяснението му за многото еднакви знаци е, че проектантът цели по този начин да повиши вниманието на шофьорите.

От КАТ - Монтана заявиха, че не са одобрявали поставянето на знаците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 3 години

Я съм обиден! У Лехчево не са ни сложили толкова знаци! И са ми сложили непрекъсната осова линия. Требва да обикалям квартала за да си вкарам колата в двора. Иначе съм в нарушение.

46

Анонимен

преди 3 години

До фактКъщата пред която снимаха Нова е с бракя за които нямам инфо. Не съм чул и оплаквания от тях. Със земеделие се занимаваха. Последната вляво също са бракя. Но чисти и свестни. Маалата е от другата страна на падината. Та приложението на знаците не е ясно. А пред кой движещите се към гробищата имат предимство не ми стана ясно. Там няма пресечки, а само вратниците на домовете. Абе пустиняци! Не питай.

45

Пипи

преди 3 години

До Сметалото В КАТ имаше едни служби "Организация на движението"л Те съгласуваха всички проекти за пътищата и улиците. Емин ***.анар министър отмени съгласуването и премахна тази служба. Сега собствениците на пътищата са отговорни да се спазват правилата и правят каквото си искат. Така е и в София - племеник на Фандъкова прави хаос в регулирането с пътни знаци и светофари, но е недосегаем.

fallback