47

Анонимен

преди 3 години

Я съм обиден! У Лехчево не са ни сложили толкова знаци! И са ми сложили непрекъсната осова линия. Требва да обикалям квартала за да си вкарам колата в двора. Иначе съм в нарушение.

46

Анонимен

преди 3 години

До фактКъщата пред която снимаха Нова е с бракя за които нямам инфо. Не съм чул и оплаквания от тях. Със земеделие се занимаваха. Последната вляво също са бракя. Но чисти и свестни. Маалата е от другата страна на падината. Та приложението на знаците не е ясно. А пред кой движещите се към гробищата имат предимство не ми стана ясно. Там няма пресечки, а само вратниците на домовете. Абе пустиняци! Не питай.

45

Пипи

преди 3 години

До Сметалото В КАТ имаше едни служби "Организация на движението"л Те съгласуваха всички проекти за пътищата и улиците. Емин ***.анар министър отмени съгласуването и премахна тази служба. Сега собствениците на пътищата са отговорни да се спазват правилата и правят каквото си искат. Така е и в София - племеник на Фандъкова прави хаос в регулирането с пътни знаци и светофари, но е недосегаем.

44

Скептик

преди 3 години

1. Злоупотреба2. Извращение с водачите3. ХранилкаНа стотици места се дава подкуп да се сложи знак на незаконно присъединяване към пътя. Има си стандарт какво трябва да представлява кръстовище. Да кажат защо всеки богат газар може да си направи гараж, клозет или кафене на международен или междуградски път. Колко метра трябва да му е ускорителната лента, подстъпи, спомагателни платна и др....?

43

карам трошка

преди 3 години

ама като праааднааа, все едно 12 цилиндров мотор бате, на свитфарити са обращат и цъкат с изик

42

14

преди 3 години

Най-вероятно, някой е натиснал при проектирането една цифра повече и никой след него не е гледал или мислил какво одобрява, включително и общинарите.Преди години един сервиз беше дал във фактурата 10 лепила за стъкло на бус вместо 1 и чак накрая директор беше видял грешката, която поне трима преди това са пропуснали да видят. Грешката е била неволна и сервиза си сторнира 9 лепила. Сега следва всички по веригата да си поделят сумата за знаците без един, който да е на пътя.

41

Анонимен

преди 3 години

Пътните знаци и бабунките по тротоарите са бонуси за кметските джобове. Така че не гледайте в канчето на кмета бащица!

40

popa ot razgrad

преди 3 години

целта е фирмата която поставя знаците да спечели повече пари...това е един от начините за източване да държавния бюджет...

39

факт

преди 3 години

В това село няма ли роми или хора да пекат чушки на ламарина???

38

Койчо

преди 3 години

Така се отчитат откраднатите пари

37

Кривондел

преди 3 години

Който е направил през соца градоустройство с преки през десет метра - него ругайте.

36

Кривондел

преди 3 години

При липса на знаци дясностоящият е с предимство. Движещите се по пътя с предимство да не са медиуми, че да знаят по какъв път се движат, или какъв знак има на пряката? Друго решение хрумва ли ви?

35

за електората

преди 3 години

ААА, осигурили са "брането на джелезо" за избирателите люлячета...Че избори идат. Отделно са напълнили гушките ония от поръчката..

34

не се косите бре ора

преди 3 години

Инвеститорът е мислил в перспектива.След едим месец знаците ще намалеят през един...след още един месец бай *** ще ги разреди още през един и така докле остане само един знак!!!!ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!Важното е на ПОКОЙНИЦИТЕ да им е конфортно и да пътуват към гробищата с ПРЕДИМСТВО...

33

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Баахь мама МУ!Голяма лапаница е имало тукинка...Най ме кефи факта,че... "проектът е съгласуван и финансиран"...Бряхььь...тцъ...тцъ...Вързали са си гащичките...И сега си представете ако сте покойник и ви извозваткъм гробищата с катафалка по таз уличка от 360м. как се кефите на тия 9 знака "Път с предимство"монтирани през 10 метра един от друг...БАААси КЕФА!!!

32

мнение

преди 3 години

Наполеон още е казал пари, пари и пак пари.... Само знака е 60 лв, отделно пилона, отделно монтирането.... Що да приберет само едни около 100на лева като могат да вземат хилядарка.... и то без да обикалят, а на едно място. По-удобно е....

31

Конче

преди 3 години

До АнонименАко говориш за входа към пазара от към ГМ Димитров, направо връщай книжката, че там такива като теб редовно правят рискови ситуации (добре, че няма как да се кара с повече от 10-15км/ч там). Кръстовището е съвсем ясно регулирано, вкл. с Т13.

30

Замислен

преди 3 години

Видими резултати! Работа, работа, работа! Избори идат!

29

Opиeнт

преди 3 години

Мюлюцюнep-роднина, мюлюцюнep-роднина.... по европейска програма...

28

Сметалото

преди 3 години

"От КАТ - Монтана заявиха, че не са одобрявали поставянето на знаците." ?!?!?! Това не е държава! Това е някаква гротеска! То така всеки може да си слага какъвто си знак иска.