Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Главните пътища към Приморско и Созопол са затворени след като обилните валежи ги наводниха. Кметът на Бургас Димитър Николов призовава да не се пътува в тази посока, освен ако не е наложително.

Oще по темата

Използвайте обходни пътища към Созопол. Ако не се налага, не пътувайте в тази посока. Основният път е затворен за движение, тъй като заради интензивните валежи са прелеели големи количества вода на платното", написа Николов във Facebook. Движението е отклонено още от кв. "Крайморие".

"Достъпът до хижа "Странджа" също е възпрепятстван. Река Изворска излезе от коритото си. Няма опасност за заливане на къщите в селото. Към момента критични точки  са Станция на Рибарско селище ,Станция на Хижа Странджа, Вилна зона Черниците, Станция на р. Маринка", допълни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Дано плиткият му мозък е разбрал че не всичко в инфраструктурата са пътища а и укрепване и тн системи за отводняване и тн

10

Анонимен

преди 3 години

Не му стигна на Борисов България, че и в Косово направи наводнение.Виж ,ако Нинова беше премиер всичко щеше да е по мед и масло.Кеф ти риба кеф ти паламуд.Ни наводнение щеше да има нито пък суша.Хак ни е ,като избираме банкянския.

9

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Ама Цветната Цветка Тетка защо не излезе сега да ми каже да ходя пеша, БЕ?! Не е ли така само начина да стигна от едно място в друго в бастиона на ГЕРБ, община Бургас? Там, където е най-хубаво, че даже и чат пат е готово ?

fallback