Снимка: Facebook

Общ преглед

Главните пътища към Приморско и Созопол са затворени след като обилните валежи ги наводниха. Кметът на Бургас Димитър Николов призовава да не се пътува в тази посока, освен ако не е наложително.

Още по темата

Използвайте обходни пътища към Созопол. Ако не се налага, не пътувайте в тази посока. Основният път е затворен за движение, тъй като заради интензивните валежи са прелеели големи количества вода на платното", написа Николов във Facebook. Движението е отклонено още от кв. "Крайморие".

"Достъпът до хижа "Странджа" също е възпрепятстван. Река Изворска излезе от коритото си. Няма опасност за заливане на къщите в селото. Към момента критични точки  са Станция на Рибарско селище ,Станция на Хижа Странджа, Вилна зона Черниците, Станция на р. Маринка", допълни още той.

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 месец

Дано плиткият му мозък е разбрал че не всичко в инфраструктурата са пътища а и укрепване и тн системи за отводняване и тн

10

Анонимен

преди 1 месец

Не му стигна на Борисов България, че и в Косово направи наводнение.Виж ,ако Нинова беше премиер всичко щеше да е по мед и масло.Кеф ти риба кеф ти паламуд.Ни наводнение щеше да има нито пък суша.Хак ни е ,като избираме банкянския.

9

Мехуро, ходя пеша бе

преди 1 месец

Ама Цветната Цветка Тетка защо не излезе сега да ми каже да ходя пеша, БЕ?! Не е ли така само начина да стигна от едно място в друго в бастиона на ГЕРБ, община Бургас? Там, където е най-хубаво, че даже и чат пат е готово ?