Снимка: БГНЕС
fallback

Опасно високи са нивата на река Искър в района на град Нови Искър. Поради завиряване под моста временно е спряно движението по автобусни линии 23 и 26.

"Тръгнах сутринта за работа. При разминаване с автобус колата ми цялата беше залята. Останах във водата, нямаше накъде да мръдна. Струята беше много страшна, силна", разказа пред Нова тв Ангелина Пелева, която се е спасила на косъм от голяма трагедия. На помощ се отзовават две момчета, които също са били залети от водата.

Нивото на река Искър е два пъти над средното, сочат данни на НИМХ. Ситуацията в района остава драматична, на места има разливи.

Спасителни екипи отводняват там, където е необходимо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До Анонимен

преди 3 години

Не е само от валежите, от снеготопенето по планините е който ходил тия дни по планите знае за какво става дуна, много сняг се стопи и изтече с тоя дъжд, като пролет е горе. Пък моето село е на струма и си се навидняваше и преди 89, ама.не го съобщаваха по новините, и за катастрофи не съобщаваха и за убийства само за международното положение и за изпълнението на плана говореха, а и за ракетите Пършинг

17

Анонимен

преди 3 години

До 14Колко пари се отпускат за не гербарски общини? Много си прос, т поворко. Може да живея на село. А ти какъв гражданин си в Люлин 10 а '? За всичко е виновен бойко, защото ако не си плащаш нема, нема бизнес нема нищо. Само неговите хора. Държава на хората на бойко.

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Това дали си гражданин или селянин(разбирай живееш в село) няма никакво значение когато онова на раменете е празно та дрънка. Където и да пребивавате няма да дойде "Слънцето" бил той Бойко или не да ви огрява... Огряват Ви местните слънца.. някои от тях дори може да са ви съседи, ама не плюете по тях, че са некадърни, а само по бат Ви Бойко. Той трябва да е специалист по всичко, за да угоди на всички да ама изненада - НЕ Е... А магистрали и пътища има навсякъде кадърни хора - не винаги.

fallback