18

До Анонимен

преди 3 години

Не е само от валежите, от снеготопенето по планините е който ходил тия дни по планите знае за какво става дуна, много сняг се стопи и изтече с тоя дъжд, като пролет е горе. Пък моето село е на струма и си се навидняваше и преди 89, ама.не го съобщаваха по новините, и за катастрофи не съобщаваха и за убийства само за международното положение и за изпълнението на плана говореха, а и за ракетите Пършинг

17

Анонимен

преди 3 години

До 14Колко пари се отпускат за не гербарски общини? Много си прос, т поворко. Може да живея на село. А ти какъв гражданин си в Люлин 10 а '? За всичко е виновен бойко, защото ако не си плащаш нема, нема бизнес нема нищо. Само неговите хора. Държава на хората на бойко.

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Това дали си гражданин или селянин(разбирай живееш в село) няма никакво значение когато онова на раменете е празно та дрънка. Където и да пребивавате няма да дойде "Слънцето" бил той Бойко или не да ви огрява... Огряват Ви местните слънца.. някои от тях дори може да са ви съседи, ама не плюете по тях, че са некадърни, а само по бат Ви Бойко. Той трябва да е специалист по всичко, за да угоди на всички да ама изненада - НЕ Е... А магистрали и пътища има навсякъде кадърни хора - не винаги.

15

Анонимен

преди 3 години

А защо преди 1989 година трябваше да има наситина силни валежи, за да се слчуи подобно неще, а сега при всеки слаб валеж настава бедствие?

14

Просто читател

преди 3 години

Драматични са статиите ви, а ситуацията е критична..

13

Анонимен

преди 3 години

До 11Ние сме граждани. Къде и колко дава бойко на общините в който няма негови хора? Нещо минимо, нещо кръгло! Кой е шефа на бандата? Кой е виновен че няма пътища по прованца? Магистали. Който не пътуваме по магистралите също съществуваме и плащаме.

12

Анонимен

преди 3 години

Тука всичките са хидроинженери и все Бойко им е виновен:)))))))))))))Малолетна тролска сво-лач!!!!!!!!!!!

11

селянин

преди 3 години

от край време се знаеот ИСКЪРО по длибоко нема

10

Анонимен

преди 3 години

Ех тоз Бойко бре- той като кралят слънце огрява навсякъде, че все ви е в устата..Той виновен за пътищата, той виновен за наводненията, той е виновен и за сушата.Той да ви оправи дупките, той да ви кара колата, той да мисли вместо вас...Още малко ще искате и той да ви такова половинките...А местните къде са. Пак ли Бойко ви ги избра... той ли чисти канали, той да организира ...Като почнете с това Бойко та Бойко - не не съм му фен ама прекалявате с изискванията... Ха направете нещо и Вие.

9

Анонимен

преди 3 години

Някак си в един правилник за движение пишеш нещо за "Съобразяване с пътната обстановка" - това несъобразяване е най-често писаната причина за актове от КАТКогато виждаш голяма локва защо се навираш и ти когато друго по-голямо по маса тяло преминава от там? Законите на физиката си важат независимо колко ни се иска на нас да стигнем някъде по-бързо. Спри изчакай 10 секунди премини спокойно и без драми, ако е по-дълбоко заобиколи или смени пътя. По-добре ли е заради няколко мин да цопнеш в реката

8

ааа

преди 3 години

Кофти е като е дълбока водата, трябва да се избягва. Преди години в Смолян беше преляла някаква река и с колата минах през 40-50см вода. Добре че не загасна двигателя, че щеше да е много неприятно.

7

Анонимен

преди 3 години

fake news.

6

Факт

преди 3 години

Вална един ден и цялата държава е мазало - гарантирано от ГЕРБ

5

венци

преди 3 години

А Боко Тиквата продължава да се хвали,че всичко е наред.Този психопат час по-скоро трябва да бъде пратен или в затвора или в лудницата.

4

Човече,

преди 3 години

До .Много си зле.Интересно ми е какво мислиш за КОВИД-19?

3

.

преди 3 години

Нещо има гнило в това време. В Мадрид ги затрупа от сняг, тука не спира да вали дъжд даже и високо в планината и нищо чудно да имаме наводнение утре... Според мен руския хаарп прави тези неща с времето в Европа. Русия ни отмъщава! Затова България по-далеч от Русия!

2

анонимен

преди 3 години

Защо не е изчакала автобуса да мине през локвата а се еразминала с него.За такива като нея ако не вали и пречи прахта защото е сухо ако вали водата,нормално е при дъжд да се съобразяваш с пътя ако трябва и ще за обиколиш и по друг път ще преминеш.

1

zeus

преди 3 години

Всеки дъжд наводнение, всяко лято суша, ей това ни донесе 31 години демокрация и изсичане на горите.