Снимка: МВР
fallback

В хода на специализирана полицейска операция за спазване на скоростните режими, употребата на алкохол и наркотици, навръх Бъдни вечер в Пловдив са засечени два случая с рекордно висока скорост. Единият от проверените водачи е управлявал със 189 км/ч, а другият със 179 км/ч, обяви на брифинг на Пътна полиция гл. инспектор Лъчезар Близнаков.

Установен е и водач от София, карал под въздействието на 3.15 промила алкохол в кръвта.

Изключително натоварено е било движението на 23 декември. По-интензивно движение се очаква на 31 декември и 3 януари, съобщиха от пътна полиция.

"Към този момент трафикът в столицата е спокоен. Създадена е организация и пътни полицаи следят за правилното протичане на движението", добави Близнаков, цитиран от Нова тв.

По разпореждане на главния секретар на МВР е в ход специализирана операция по линия на Пътна полиция.

"Пътищата са наситени с проверяващи и всички техническа средства. Разчитаме и на водачите да сигнализират за неадекватно шофиране", добавят от Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Съдията Дред

преди 3 години

Застреляйте го. После застреляйте следващия ... и ако се наложи и следващия . И гаранция че след това всички , повтарям ВСИЧКИ ще карат из града с не повече от 20км/ч. На цената на 2-3 живота, на и без това решили да се самоубиват "джигити" ще бъдат спасени десетки с нищо не провинили се пешеходци - деца и възрастни. Какво по-добро от това ? Статистиките показват че НЯМА глобен за превишена скорост ,който да спрял да кара бързо след това . Такива ги спира само стена .. дърво... куршум...

9

кандидат-убиец

преди 3 години

До Анонимен 3Месеци е много!За 3 промила три дена стигат!Може и 3 часа!И на излизане захарно петле на клечка!

8

Анонимен

преди 3 години

Прав е колегата, много проверки, много приказки, но що не излязат да ни се похвалят какви са РЕАЛНИТЕ последици за проверените. Щот после се оказва че рег.табелите са преправени, крадени и до там.

fallback