10

Съдията Дред

преди 3 години

Застреляйте го. После застреляйте следващия ... и ако се наложи и следващия . И гаранция че след това всички , повтарям ВСИЧКИ ще карат из града с не повече от 20км/ч. На цената на 2-3 живота, на и без това решили да се самоубиват "джигити" ще бъдат спасени десетки с нищо не провинили се пешеходци - деца и възрастни. Какво по-добро от това ? Статистиките показват че НЯМА глобен за превишена скорост ,който да спрял да кара бързо след това . Такива ги спира само стена .. дърво... куршум...

9

кандидат-убиец

преди 3 години

До Анонимен 3Месеци е много!За 3 промила три дена стигат!Може и 3 часа!И на излизане захарно петле на клечка!

8

Анонимен

преди 3 години

Прав е колегата, много проверки, много приказки, но що не излязат да ни се похвалят какви са РЕАЛНИТЕ последици за проверените. Щот после се оказва че рег.табелите са преправени, крадени и до там.

7

ппп

преди 3 години

Хубаво, че не ви харесва "джигит", но не прочетох коя дума предлагате?

6

Анонимен

преди 3 години

Джигит е доста стара дума нямащи нищо общо с комунизъм/капитализъм. Думата е с тюркски произход и може да се преведе като младеж, юнак, герой. Джигитът обикновено е конник, който се отличава с войнствен характер, отлична езда и умело боравене с оръжието.В средноазиатските владения на царска Русия така са били наричани местните жители, които помагали на руските войски най-вече като разузнавачи и като водачи в слабо познатите местности. Неофициално названието джигит се използвало и като ниско

5

Анонимен

преди 3 години

Джигитът язди един кон.Думата погрешно се използва от медиите за тези с превишената скорост които са ****овци комплексари.

4

Анонимен

преди 3 години

Джигит е руска дума, толкова ли си нямаме хубава западна дума, че използват комунистически руски думи! Освен това не подхожда за случая - джигитовката изисква желязна дисциплина.

3

Анонимен

преди 3 години

На всеки промил трябва да лежат по толкова месеци в затвора ,и нещатаще се оправят !

2

Анонимен

преди 3 години

С двеста градско... безсмъртни. Единия ще да е Дънкан Маклауд, другия Лили Иванова. Някой дали им е споделил че краш тестовете ги правят с 80-100км/ч?

1

Елемаг

преди 3 години

Тоя с 3,15 промила наистина целия е светел на "Фарове"отвсякъде!!!