Снимка: Pixabay
fallback
Трагедия разтърси Карлово навръх Бъдни вечер.
 
Около 7,45 часа случайно преминаващ човек е видял труп на мъж в Стара река, която пресича града. Мъжът веднага е подал сигнал в полицията. На мястото в момента се извършва оглед. Тялото е на около 80 години и най-вероятно става въпрос за нещастен инцидент, съобщава "Монитор". 
 
Предположенията са, че дядото е паднал в близост до Желязковия мост. Мястото там е много стръмно и високо и се намира на около 3,5 метра от водата. Възможно е възрастният човек да е отишъл, за да си вземе дрян за Бъдни вечер и така да се е стигнало до нещастния инцидент. 
 
Полицаи коментираха, че при огледа не са открити следи от насилие. Все още не е установена самоличността на жертвата. Ще бъде извършена аутопсия на тялото. В района има полиция от сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До Я па ти

преди 3 години

Ами нали трамвая е бил на спирката. Какво точно му пречи на "загрижения" да слезе от трамвая и да помогне?

14

Анонимен

преди 3 години

БЪДНИ ВЕЧЕР...............МОЛЯ???Българския Народ или тогава още Племе на Хан Кубрат са насила християнизирани от Византия през 866 г. (Националния Празник на България) Тоест няма нищо християнско в българите а всичко копирано с течение на времетоЕто защо се крие умишлено почти 12 века , време е някои патриотично настроен Историк да каже на бедните и незнаещи хорица

13

Анонимен

преди 3 години

тялото на 80 духът на 18 това ли иска да кажете госпойца Ния .Я не окепазявайте с неграмотности хубавото има

fallback