15

До Я па ти

преди 3 години

Ами нали трамвая е бил на спирката. Какво точно му пречи на "загрижения" да слезе от трамвая и да помогне?

14

Анонимен

преди 3 години

БЪДНИ ВЕЧЕР...............МОЛЯ???Българския Народ или тогава още Племе на Хан Кубрат са насила християнизирани от Византия през 866 г. (Националния Празник на България) Тоест няма нищо християнско в българите а всичко копирано с течение на времетоЕто защо се крие умишлено почти 12 века , време е някои патриотично настроен Историк да каже на бедните и незнаещи хорица

13

Анонимен

преди 3 години

тялото на 80 духът на 18 това ли иска да кажете госпойца Ния .Я не окепазявайте с неграмотности хубавото има

12

Герб по беда

преди 3 години

Видими Резултати

11

Анонимен

преди 3 години

"Тялото е на около 80 години..."*Значи цели 80 години никой не е видял това тяло! Умрял е около 1940 година, т.е. най-вероятно фашистите да го бутнали в реката.

10

Неграмотната Ния

преди 3 години

Тялото било на 80 години... и след това несвързани догадки. Такова нещо може да напише само един не недоучил, а изобщо неучил драскач.

9

Totenkopf

преди 3 години

Малоyмно заглавие и тест, това онова и нищо конкретно по добре си напишете води се разследване, а не свободни съчинения за дрян и обичайните ви шашкънии, Ния!

8

$№@665

преди 3 години

2....ГЕРБ и затова ли са виновни, че местаната управа не е обезопасила мястото?Само питам.Или, като са дадени пари ....трябва и да дъвча , заради теб, че ти си мързелив и немърлив...?Само питам. Или Костов е виновен. Путин също. Меркел и тя е причината....А може би Берлускони....?Май Тръмп е в дъното на тази трагедия, но Байдън ще дойде да помогне...Макрон пък вече е здрав.Може би ...той....

7

Ха ха ха

преди 3 години

Някой си видял, че паднал някакъв дядо и му направило лошо впечатление как не му помогнал минаващ. Ами ти що не помогна, та да направиш добро впечатление? А дядото паднал в реката явно се е предоверил на възможностите си.

6

Йосарян

преди 3 години

Отишъл да си вземе дрян за бъдни вечер, хахахахахахахаха....Изобщо, изнемогваме без дрян като без емфие.

5

Анонимен

преди 3 години

Голяааааама трагедия, няма що

4

djjdjdd

преди 3 години

В 8 ч. сутринта на Бъдни вечер....Каква вечер бре...

3

Таню

преди 3 години

Браво! Навръх празника, все така празнично!!!

2

АнонимеН

преди 3 години

МИНАЛАТА СЕДМИЦА ОТ ТРАМВАЯ ДОКАТО БЕШЕ СПРЯЛ НА СПИРКАТА В КВ.КНЯЖЕВО ВИДЯХ КАК ЕДИН ДЯДО СЕ ПОДХЛЪЗНА И ПАДНА НА ДУПЕТО СИ ЦЯЛОТО ГО ИЗМОКРИ И ИЗКАЛЯ :DОТ ТАМ ПРЕМИНАВАШЕ ЧОВЕК НО НЕ МУ ПОМОГНА ДА СТАНЕ И ТОВА МИ НАПРАВИ ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!----------ИМА И ТАКИВА КОИТО ПОМАГАТ НА ПАДНАЛИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ТОВА СЪЩО Е ВЯРНО-----------ПРИНЦИПНО ГЕРБ КРАДЕ МНОГО ПАРИ И НИЩО ЧУДНО ДА СА СПЕСТИЛИ И ТАМ НЯКОЕ ОБЕЗОПАСЯВАНЕ!

1

Анонимен

преди 3 години

Заглавието на статията е типичен пример за клик-бейт.