Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Ски сезонът в Пампорово започва на 19 декември. Седем писти ще бъдат на разположение на скиорите и сноубордистите.

Снежната покривка в курорта е много добра за средата на декември, предаде bTV.

От вчера работи нова онлайн платформа – www.pamporovo.me, чрез която може да се закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги в Пампорово.

Закупените онлайн лифт карти ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални pick-up устройства чрез сканиране на QR код. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат да се презареждат онлайн.

До 27 декември са в сила промоционални цени на картите. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. – за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. – за дете.

Ски училищата ще са в малки групи заради противоепидемичните мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Гергана

преди 3 години

До АнонименВирусът е навсякъде, естествено. Но където се спазват мерките, е по-добре. А най-вероятно на тези места ще се спазват повече, отколкото в някоя малка къща с малко ресторантче и повече легла в стая.

15

Анонимен

преди 3 години

Офера ! Който отиде на ски за 52лв с безплатен бонус - ковид 15 вида без избор и карантина 15 дни. 10% с суперпупер джакпот, безплатен румънски кислород за дишане през тръба.

14

Анонимен

преди 3 години

kade sa bulgarite na svetovnoto ski spuskane dneska?! :-)))mai tosi sport ne e tolko lesen za parichki kato da si legne bg unak v sobstven soss na ostroven offshoren ring i da simulira svetoven sport bez svetovni medii za svideteli...;)

fallback