16

Гергана

преди 3 години

До АнонименВирусът е навсякъде, естествено. Но където се спазват мерките, е по-добре. А най-вероятно на тези места ще се спазват повече, отколкото в някоя малка къща с малко ресторантче и повече легла в стая.

15

Анонимен

преди 3 години

Офера ! Който отиде на ски за 52лв с безплатен бонус - ковид 15 вида без избор и карантина 15 дни. 10% с суперпупер джакпот, безплатен румънски кислород за дишане през тръба.

14

Анонимен

преди 3 години

kade sa bulgarite na svetovnoto ski spuskane dneska?! :-)))mai tosi sport ne e tolko lesen za parichki kato da si legne bg unak v sobstven soss na ostroven offshoren ring i da simulira svetoven sport bez svetovni medii za svideteli...;)

13

Неразбрал

преди 3 години

52лв дневна карта за лифт.Ся неразбрах,за тия пари с пейка на въжи ли шъ *** качват на баиро или с хеликоптеро на Бойко?

12

az

преди 3 години

няма да отида

11

АнонимеН

преди 3 години

ОТЛИЧНА НОВИНА!!!ЗАТВОРИХА УЧИЛИЩАТА И СПРЯХА 1 МИЛИОН УЧАЩИ СЕ ОТ 7 ДО 19 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!!! КОЕТО НАМАЛИ ВИРУСА!!ДАНО ПАМПОРОВО , БОРОВЕЦ И БАНСКО ДА ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА КОВИДЯСАМЕ С ПО 4 ХИЛЯДИ НОВОЗАРАЗЕНИ НА ДЕН :)

10

Анонимен

преди 3 години

мн гнусно и вулгарно ! как го измислиха хитрягите да прецакат малките къщи за гости и кварталните кръчмета ! значи в хотелите и ресторантите на Цура и Цеко вирус Нема ?

9

Анонимен

преди 3 години

Леле до 7, въпросът не е до това дали има бар до хотела или не. Явно или не разбираш какво съм написал, или не ти харесва това, което съм написал. Можеш ли да ми дадеш каква е логиката на това, или вероятно там няма да има струпване на хора, така ли? А що се отнася до планината, човек ако има желание, по всяко време може да я посети и да подиша чист въздух,щ. Независимо къде.

8

Анонимен

преди 3 години

не дойдат ли британците и ирландците забрави за зимен сезон...съседните страни като македония и гърция са под карантина и не можем да разчитаме на тях...остават шепата софийски парвенюта,но тогава загубите ще бъдат огромни.

7

Тенгрианин

преди 3 години

Отговор на въпроса защо не затворят Банско и Пампорово - защото те се държат от Цеко Минев и Цветелина Бориславова. Какви са те за Тиквата - сетете се сами

6

Леле до 3

преди 3 години

Особено ми е трагично да узная, че те тревожи как няма да имаш бар до хотела и това е сериозната причина да не посетиш Родопа или Пирин.... особено...

5

Анонимен

преди 3 години

Всички да дадем живота си за Бориславова.....

4

Анонимен

преди 3 години

Вече чувам тътенът на оpkитe.Хайде на короната!И да не забравяте да се бутате плътно един до друг като се изкашля някой да има за всички.Напред народе.Златни са тия лифтове и селски склонове пари дават да се пуснете със ските.

3

Лека НОЩ

преди 3 години

Като сте толкова стриктни с Мерките, защо не затворите кабинковите лифтове в Пампорово и Банско?

2

Анонимен

преди 3 години

Не само това, а, че ще отворят всички курорти по време на пандемия. Особено, че ще работят само ресторантите в хотелите във въпросните курорти, но останалите заведения, барове и кафета са затворени. Не виждам логиката на това решение. Или може би депутатите и бизнесмените се използват безплатно услугите на хотелите в Банско, Пампорово и Боровец и по време на празниците тези хотелиери ще работят.

1

наблюдател

преди 3 години

То пък един сезон ще е ...