Снимка: Pixabay
fallback
Лекар - анестезиолог от бургаската болница "Бургасмед", публикува гневен пост към всички, които не спазват мерките и описа тежката картина в COVID отделението.
 
Доктор Александър Серафимов публикува и снимка на жълт чувал, които използват за починалите от коронавирус. Това предизвика хиляди коментари под публикацията.
 
"Положението е изключително сериозно. Всички реанимации в България са крайно претоварени и персоналът е подложен на изключително натоварване", разказва специалистът пред Нова тв. Той обясни, че легла и медикаменти в страната има, но няма персонал.
Oще по темата
 
"Постът ми бе написан след едно тежко дежурство. Видях протестиращите пред Здравното министерство и в мен се появи чувство на безсилие, на несправедливост и демотивация", разказва д-р Серафимов.
 
"В болницата в Исперих работят 4 човека. Двама от тях са болни. Вчера една от нашите сестри дойде на работа с пневмония. След PCR се доказа и COVID-19. Колегите работят болни и носят абокати. Когато не се грижат за пациентите си включват медикаменти, за да могат да се излекуват и  самите те", казва още анестезиологът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

95

Анонимен

преди 3 години

Има много свестни доктори, обаче има и страшно арогантни и ***. Не знам кои са повече, май вторите. Но докторът е прав - няколко ***, които не спазват нито мерки, нито хигиена, могат да изпозаразят цял квартал. И точно на най-големите простаци най-много не им пука нито за вируси, нито за другите хора. Спазвайте мерките, хора! Дори и без вирус, въпрос на култура е да си миеш ръцете често и да не дишаш на хората в лицето..

94

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека!Поне сега не хулете лекарите,а се поставете на тяхно място. Няма по-недисциплинирана нация от нашата.Всеки народ заслужава съдбата си.

93

Анонимен

преди 3 години

Псюдомедик със шкембе-чорба-мозък-паве разсъждения

fallback