Снимка: Кадър Нова тв
fallback

Мъжът, който вчера запали колата си пред Общината в центъра на Враца, побеснял, защото вдигнали колата му с "паяк".

Ядосаният мъж преди това нахлул с автомобила в пешеходната зона в час, в който там се движат много хора. Подготвил се предварително, носил туба с бензин, полял колата и я е запалил. Пострадал е един от полицаите, които отишли да гасят.

Oще по темата

Една от версиите за действията на побеснелия мъж е отмъщение заради това, че колата му е била вдигната от репатриращ камион, по-известен като "паяк".

"Това е една изключително неразумна и глупава постъпка. Автомобили се вдигат всеки ден и дори ти да си в правото си това не е начинът. Според мен този човек трябва да бъде наказан тежко, за да разберат другите, че така не може да се прави", заяви пред Нова телевизия кметът на града Калин Каменов.

Шофьорът и кранистът, които са вдигнали колата на мъжа също коментираха случая.

"Той беше паркирал на спирката. Закачихме автомобила и той пристигна. Обяснихме му, че можем да отключим колата на място и на половин цена. Той бе изключително груб и реагира остро", казват те.

"Дори да предположим, че автомобилът му е вдигнат неправомерно, което не е така – не се прави така. Един нормален човек не постъпва по този начин. Всеки е недоволен, когато му сложат скоба или вдигнат автомобила. Какво ще стане ако всеки прави така? Тази постъпка не трябва да бъде толерирана, защото създава тенденция", добави кметът Каменов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Аноним

преди 3 години

Този паяк не вдига джипове,само евтини коли,защото е ясно,че са на обикновени хора,пази и вдига от три четири места,плати жена ми50 лв,пред и зад колата бяха скъпи возила,тях не ги пипа,може и кметска кола да е била,те си се знаят!Да се видят безобразията на тази фирма ,пък и полицай си водят,много клетви са изкарали!!!

47

Анонимен

преди 3 години

И на мен са ми вдигали колата в Бургас и платих 170лв. 170лв за вдигане и паркинг за 48 часа! Нагли са! Не може така! Подкрепям този човечец, защото той е бил на място и пак не са му откачили колата - представете си за какво става въпрос. Не всеки носи в джоба си постоянно 50лв, как да плати....

46

младен

преди 3 години

До бесенПич, това съчинение по картинка ли го измисли?Тротоарите по 50см за дамогат да паркират и безплатни зони....къде бе пич? В кой град?

fallback